İnternetten Tanıştığı Sevgilisine Kaçan Eşi Hülya'nın Geri Dönmesi İçin Esra Erol'da Ayaklarına Kapanıp Ağlayan Recep ve Tepkiler

Recep napıyorsun ya...

Yine gündüz kuşağı programlarında ağlasak mı gülsek mi diye ikilemde kaldığımız olaylar yaşanmaya devam ediyor. Şimdi anlatacağımız olayın muhataplarından ikisi Recep ve kayınpederi Erol bey.

23 yaşındaki Recep, kayınpederiyle birlikte, bir buçuk yıl önce evlendiği eşi Hülya Özsoy'un internetten tanıştığı Arif isimli erkek arkadaşıyla kaçtığı iddiasıyla Esra Erol canlı yayınına çıktı. Tabii Hülya'ya körkütük aşık olan Recep boşanmak için değil, dönmesi için gelmiş.

Yaklaşık 3 aydır Hülya'dan ne ailesi ne de eşi haber alamamış.

Bir süre sonra Recep'i ve ailesini arayan Hülya, dönmeyeceğini ve Konya'da olduğunu söylemiş. Meğerse Hülya, Arif isimli sevgilisiyle kaçmış ve evli olduğu halde kendisini istemişler.

Tüm bu iddaların ardından Hülya ile Recep canlı yayında karşı karşıya geldi. Recep, tüm bu yaşananlara ve Hülya'nın onu istememesine rağmen geri dönmesini istedi.

Hatta gözyaşları içinde hala Hülya'yı sevdiğini, sevgisinin bitmediğini söyledi. Yetmedi Hülya'nın ayaklarına kapandı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Haliyle Recep'in bu durumu hem insanları üzdü hem de şaşkına uğrattı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

@huysuzbeta

@oguzyigitt

Bu tarz durumların televizyonlarda yer almasına tepki gösterenler de vardı.

@atavrattroll

@useyourmindplz

Sizin Recep ve Hülya hakkındaki yorumunuz ne? Yorumlarda konuşalım!

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
‘Köyün Tamamı Terör Yanlısı’ Diyen Öğretmen Hakkında Yeni Gelişme: “Ne Açığa Alındı Ne de Sürüldü”
Fabrikada Grup Seks Skandalı: 4 İşçi Kovuldu!
YORUMLAR
23.01.2020

23 yasinda 1.5 yildir evli 21 yasinda desen oglum siz nasil evleniyorsunuz bu yaslarda cok kucuksunuz be ablam! Daha yetiskin olamamissin ki sen 14 yasinda ergen gibi uzuldum ya haline be ablacim. Onu gec midem kalkiyor artik kiz evli nasil istiyorlar onu gec kiz annem gibi duruyor giyinisinden midir anlamadim nesine tutuldunuz bu kadar onu hic anlamadim! Allah akil fikir versin diycem de yok bu tipler egitimsizlik devam ettikce bitmiyor....

23.01.2020

"Dünya hassas kalpliler için cehennemdir" yazmış bir kardeş bir tweetinin sonlarına doğru. Bence daha da bir şey söylemeye gerek yok.

İnsanların düştüğü bu durumu olduğu gibi ifşa eden TV zihniyeti, yazık. Ne ahlak, ne utanma, ne arlanma, sadece kepazelik.

TÜM YORUMLARI OKU (45)