Instagram, WhatsApp, Facebook Çöktü! Instagram ve WhatsApp'tan Açıklama Geldi! "Bizimle Kalın..."

Dünya devi sosyal medya uygulaması Instagram ve mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta erişim problemi yaşanıyor. Birçok kişi WhatsApp'ta mesajlarının iletilmediğini söylerken, Instagram ve Facebook'ta ise sayfalarını güncelleyemediğini bildirdi. WhatsApp, Instagram ve Facebook'un çökmesiyle ilgili ilk açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı DR. Ömer Fatih Sayan'dan gelidi. Ayrıca WhatsApp ve Facebook'ta konuyla ilgili Twitter üzerinden açıklamada bulundu. Peki WhatsApp çöktü mü? Instagram çöktü mü? WhatsApp ve Facebook neden açılmıyor? İşte detaylar...

WhatsApp ve Instagram Neden Açılmıyor?

Dünyanın en çok kullanılan uygulamaları olan Instagram ve Whatsapp'a erişim problemi yaşanıyor. Kullanıcılar Instagram ve Whatsapp hesaplarına erişim sağlayamıyor.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA: DÜNYA GENELİNDE ERİŞİM SORUNU YAŞANMAKTA

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, 'Facebook ve Instagram servislerinde dünya genelinde erişim sorunu yaşanmakta olup, global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir.' dedi.

WhatsApp ve Instagram'dan Açıklama Geldi

WHATSAPP'TAN İLK AÇIKLAMA GELDİ: EN KISA SÜREDE GÜNCELLEME GÖNDERECEĞİZ

Konuyla ilgili olarak WhatApp'tan ilk açıklama geldi. Açıklamada, 'Şu anda bazı kişilerin WhatsApp ile ilgili sorunlar yaşadığının farkındayız. İşleri normale döndürmek için çalışıyoruz ve mümkün olan en kısa sürede buraya bir güncelleme göndereceğiz. Sabrınız için teşekkürler!' ifadelerine yer verildi.

FACEBOOK İLETİŞİM DİREKTÖRÜ: VERDİĞİMİZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ

Facebook'un İletişim Direktörü Andy Stone, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, 'Uygulamalarımız ve ürünlerimize erişimde bir sorun olduğunun farkındayız. Mümkün olan en kısa sürede her şeyin normale dönmesi için çalışıyoruz, verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.' ifadesini kullandı. Stone, söz konusu uygulamalara hangi ülkelerde erişim sorunu yaşandığına ilişkin detay paylaşmadı.

Twitter'da Gündem Oldu

Öte yandan Instagram, WhatsApp ve Facebook platformlarında yaşanan çökme, Twitter'da kısa sürede en çok konuşulan konular arasına girdi. 'WhatsApp' ve 'Çöktü' etiketiyle ilgili binlerce paylaşım yapıldı.

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!