Instagram Video İndirme Nasıl Yapılır? Adım Adım Reels, Video ve Fotoğraf İndirme Rehberi

Popüler sosyal medya platformu Instagram'da videoları ve Reels'leri nasıl indireceğinizi merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. Instagram'dan video ve Reels'ler telefona nasıl indirilir? Sorusunun cevabını paylaşıyoruz.

Instagram'da videoları ve Reels'leri nasıl indireceğinizi merak ediyorsanız aşağıdaki adımları takip etmenizi öneriyoruz.

Instagram'da paylaşılan video ve Reels'leri telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirmek mümkün. Instagram'dan indirdiğiniz videoları farklı platformlardan paylaşabilir veya yapacağınız başka bir video da kullanabilirsiniz. Instagram videolarını üçüncü parti uygulamaları kullanarak telefonunuza veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Ancak burada dikkat etmeniz gereken güvenilir bir siteyi kullanmanız.

Instagram videoları ve Reels'ler nasıl indirilir?

İlk olarak Instagram'dan indirmek istediğiniz videoyu açın. Yukarıdaki ilk görselde olduğu gibi sağ üstteki üç nokta işaretine tıklayın ve sonrasında bağlantıya tıklayarak linki kopyalayın.

İndirmek istediğiniz videonun bağlantısını kopyaladıktan sonra aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

  • Telefonunuzda yüklü olan tarayıcıyı açarak https://tr.savefrom.net/23/download-from-instagram linkine tıklayın.

  • Açılan sayfada link yapıştırma bölümüne kopyaladığınız Instagram videosunun linkini yapıştırın ve hemen yanında bulunan ok sembolüne tıklayın.

  • Ardından videonuz işlendikten sonra aşağıda çıkacaktır. Videonun yanında bulunan 'İndir' butonuna basarak videoyu bilgisayarınıza veya telefonunuza kolaylıkla indirebilirsiniz.

Instagram video ve Reels indirme için kullanılan üçüncü parti uygulamalar da mevcut. Ancak bu uygulamaların büyük bir kısmı verilerinizi çalarak kötü amaçlar için kullanabilir. Bu nedenle web siteleri üzerinden yapılan işlemler bir nebze daha güvenli olacaktır.

İlginizi çekebilir👇🏻

Instagram Kaybolan Mesaj Modu Nasıl Açılır? Instagram Kaybolan Mesaj Modu Nedir?
Instagram Hikaye Gizleme Nasıl Yapılır? İşte Instagram Hikaye Gizleme ve Kaldırma Adımları...
Instagram Hesabı Nasıl Gizlenir? İşte Instagram Gizli Hesap Yapma İşlemleri...

Popüler İçerikler

Mahmut Tuncer'in Kızı Gizem Tuncer'in "Çulsuz Sevgili İstemem" Açıklaması Çok Dikkat Çekecek
Cübbeli Ahmet Hoca: “Cumhur İttifakı’na Oy Vermek Vaciptir, Vermeyen Günahkar Olur, Azap Çeker”
Kim Milyoner Olmak İster'de 5 Milyon TL'lik Ödül İlk Kez Kazanıldı!
YORUMLAR
12.08.2023

cok reklam aciyor, videoyu goremiyorum. Buradan rahatca indirdim : Https://allinonedownloader.com/tr/instagram-video-downloader.php

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ