Instagram Sessize Alma: Sakin Mod Nedir? Nasıl Kullanılır?

Instagram, kullanıcılarına daha fazla kontrol sağlamak adına 'Sakin Mod' isimli yeni bir özelliği hayata geçirdi. Bu özellik, telefonunuzdaki 'Rahatsız Etme' fonksiyonuna oldukça benzer bir işlev görüyor. Artık, tıpkı telefonunuzu sessize aldığınız gibi Instagram'ı da sessize alma imkanına sahipsiniz. Bu sayede, sosyal medya platformunda daha huzurlu ve kesintisiz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Peki, sakin mod nasıl kullanılır?

Instagram sakin mod nedir?

Instagram'ın Sakin Mod özelliği, sosyal medya uygulamasını sessize almanıza olanak sağlar. Bu özellik aktif hale getirildiğinde, telefonunuzun sessiz moduna benzer bir işlev görür ve uygulamanın size herhangi bir bildirim göndermesini engeller. Bu sayede, herhangi bir rahatsızlık yaşamadan sosyal medya deneyiminizi sürdürebilirsiniz. Ayrıca, profilinizde 'Sakin Mod'da olduğunuzu belirten bir not da görünür.

Sakin mod nasıl açılır?

Instagram uygulamasını açın ve profil simgenize tıklayın. Üç çizgili sembolü bulup dokunun ve açılan menüden Ayarlar seçeneğini seçin. Ardından, Bildirimler seçeneğine tıklayın ve karşınıza çıkan menüden Sakin Mod seçeneğini bulun. Sakin Modu aktif hale getirin ve böylece belirli bir süre boyunca herhangi bir bildirimi almayacaksınız. Bildirim almak istediğiniz saat aralığını da yine buradan belirleyebilirsiniz.

DM'den Fotoğraf ve Video Tacizi Son Buluyor: Instagram Yeni Özelliğini Duyurdu

Popüler İçerikler

Farah Zeynep Abdullah'ın Halkın Neden Ünlülerden Medet Umduğuna Dair Acı Konuşması MAM'da Alkış Topladı!
Hazal Kaya, “Neden Orada Oturmuyorum?” Diye Hesap Soran Erkekleri Koruma Derneği Başkanına Fena Laf Soktu
Esra Erol’un İfşa Ettiği Sahte Mehdinin Müridinin Esra Erol’u Tehdit Ettiği Video Ortaya Çıktı