Instagram Paylaşımlarıyla Olay Olan Turbo Turabi'den Survivor 2023'e Yeşil Işık: Turabi Adaya Geri mi Dönüyor?

Son dönemlerde yaptığı +18 paylaşımlarla adından sık sık bahsettiren eski Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran, kaza geçirdiğini söyledi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yurt dışında hasta olduktan sonra yaşadığı problemlerden bahseden Turbo Turabi, 'İyileşir iyileşmez adaya yedeklerden dahil oluyorum' dedi. Bu yazıdan sonra akıllara 'Turabi Survivor'a geri mi dönüyor?' sorusu geldi. Gelin hep birlikte bakalım...

2013 yılında Yetenek Sizsiniz programına katılan ve Acun Ilıcalı'ya Survivor'a katılmak istediğini söyleyen Turabi Çamkıran'ı tanımayanınız yoktur.

Yetenek Sizsiniz'de yarı finale kadar yükselmeyi başaran Turabi, 2014 yılında da Survivor'da karşımıza çıkmıştı. Performansı gayet başarılı olsa da sinirli kişiliği ve özlü sözleriyle akıllara kazındı.

Turabi'yi sonrasında 2015 ve 2018 All Star kadrolarında da izledik. Ayrıca iki şampiyonluğu bulunuyor kendisinin.

Survivor ile tanıdığımız isimler arasında yerini alan Turabi'nin şimdiki hayatı ise oldukça ilginç. 35 yaşındaki eski televizyon fenomeni, şimdilerde sosyal medya fenomenliği yapıyor.

Fakat son dönemde yaptığı her paylaşım bizi biraz daha şoke etti. Hatta kendisi için "çakma Dan Bilzerian" denmeye başladı.

Müstehcen fotoğrafların dozunu kaçıran Turabi bu fotoğrafları tepki görünce silmiş, fakat ardından öyle bir açıklama yapmıştı ki hepimiz dumur olmuştuk.

'Daha açık/seçik, daha +18 ile geri döneceğiz.'

Detaylara buradan bakabilirsiniz:

Müstehcen Fotoğraflarını Silen Survivor Turabi "+18" Açıklamasıyla ''Yok Artık'' Dedirtti

Bir süredir sadece +18 paylaşımlarıyla karşımıza gelen Turabi, Instagram'da hastalandığını duyurdu. Yaptığı paylaşımda "Doğrulanmış Yurt dışında sigortasız sakın hasta olmayın!" diye uyarıda bulunan Turabi hastaneye neredeyse 500.000 dolar verdiğini söyledi.

"2 hafta boyunca beni hayata döndürmeye çalışmalarının bedeli 50.000 dolara doğru koşuyor! Kurtarmasalarmış daha iyi denilecek bir tutar."

Hastaneye ödediği para yüzünden meteliğe kurşun sıkacak duruma gelme eşiğinde olduğunu söyleyen Turabi'nin paylaşımında yer alan ve dikkat çeken bir diğer yazı ise "İyileşir iyileşmez hemen adaya yedeklerden dahil oluyorum." yazması oldu.

Bu durum akıllara 'Turabi Survivor'a geri mi dönüyor?' dorularını getirdi. Tabii resmi bir açıklama söz konusu değil.

Ardından gelen "Bu gidişle meteliğe kurşun sıkacak para bile kalmayacak sigortam karşılamazsa." ifadeleri ise sosyal medya kullanıcıları tarafından "parası bitti Survivor'a gidiyor" yorumları almasına yol açtı.

'__Yurt dışında sigortasız sakın hasta olmayın!

2 hafta boyunca beni hayata döndürmeye çalışmalarının bedeli 50.000 dolara doğru koşuyor! Kurtarmasalarmış daha iyi denilecek bir tutar. İyileşir iyileşmez hemen adaya yedeklerden dahil oluyorum. Bu gidişle meteliğe kurşun sıkacak para bile kalmicak sigortam karşılamazsa.

“Sağlık sigortanızı ve check up olmayı sakın ihmal etmeyin. Arabasını sigortasız, kaskosuz dışarı bile çıkarmayıp, kendisine sağlık sigortası yapmayan kaç kişiyiz!” 🙋🏻‍♂️'

Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce Turabi, Survivor 2023 kadrosuna girecek mi?

Gelin yorumlarda buluşalım! 

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

+18 Paylaşımlarıyla Gündem Olan Turbo Turabi 2023 Survivor İçin Açıklama Yaptı: Sakın Gitmesinler!
+18 Paylaşımlarıyla Gündem Yaratan Survivor Turabi Müstehcen Karelerine Yenisini Ekledi
Müstehcen Fotoğraflarla Gündem Olan Survivor Turabi'den Tepki Çeken Çirkin Paylaşım

Popüler İçerikler

Babalık Davasıyla Uğraşan Uğur Dündar'ın Yıllar Önce Verdiği Bir Röportajda Söyledikleri Şoke Etti
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
24.01.2023

Geçen sene ve ondan önce ki seneler bu yarışmaya zamanımı harcayıp en büyük mallık örneğini sergiledim benden bu kader daha fazla mallık yok

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ