Instagram'ın Yeni Trendi Evlilik Teklifini Kabul Eden Müstakbel Gelinler

Yeni trendlerin adresi Instagram'a bir trend daha hakim oldu. İnsanların en özel anlarını sevdikleri ve takipçileriyle paylaştığı bu mecranın yeni modası evlilik teklifinden sonra #isaidyes (Evet dedim.) etiketinde paylaştığı mutluluk dolu görseller. Etikette dünyanın her yerinden 600 bine yakın post bulunuyor. Biz de en çok konuşulan ve beğenilenleri sizin için derledik.

1. O kadar beğeniyi pırlanta mı almış yoksa fotoğraf mı?

2. Yeni akım #ringselfie.

3. Aşkın dağlarda gezer.

4. 👏

5. Savaş filmi gibi figürasyon toplamışlar.

6. 🙃

7. İyi fikir.

8. 😎

9. Teklifi sanata çeviren bir abi.

10. Beni ne bungee jumpingciler ne kaya tırmanışçıları istedi...

11.

12. Güzel açı.

13. Romantizmde çıtayı Eiffel'e çıkarmak.

14.

15.

16.

17. Güzel yıldız Margot Robbie'yi de unutmamak lazım.

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
İçimizin Yağları Eridi: Kızılcık Şerbeti'nde Fatih, Doğa ve Giray Öpüşmesini İlk Sıradan İzledi!
YORUMLAR
21.12.2016

Şu her b*ku niye instagram da paylaşıyorlar yaa?! En çekilmezleri yeni evli çiftler/evlenmek üzere olan sevgililer. Gerdek görüntüleri hariç yedikleri, sıçtıkları ne varsa İnstagram'a atarlar bir de nazar değmesin deyin, maşallah deyin diye de anekdot düşerler; onlara buradan sesleniyorum siz ve sizin gibilere nazar değmez çünkü sizler kendinize özendirmiyorsunuz tiksindiriyorsunuz abi!Kocişimle kahve keyfi,Kocişimle ilk piknik,ilk hediyemiz,İlk oturduğumuz kanepe,İlk s*çtığımız tuvalet,eve gelen misafirlerin resimleri,yapılan ev işlerinin resimleri,kocayla televizyon izlerken çekinilen resimler... aaa yeter da!Daha vahimleri karısına şiir yazmış ucuz şair kocalar,hediye edilen kırmızı uzun saplı güller(!) Daha niceleri; niye bir insan her şeyini paylaşma ihtiyacı duyar, nedendir bu göz önünde yaşama isteği... Sen kocanla en özel anlarını herkesin gözünün önünde yaşayarak o kadar basitleştiriyorsun ki bilsen bunu kendini leyla kocanı da mecnun sanmazsın...Gene de maşallah diyorum sizlere Allah olmayanlara da versin mutlu yuvayı ama mümkünse her gereksiz otu b*ku İnstagram'a atmasınlar

21.12.2016

He bunun evlilik sonrası var bir de ; evli-mutlu-çocuklu (çünkü dünyada tek hamile kalan kocası olan zat-ı muhterem kendisi) / -kocişle gezmeler (sanki maldivlerde haspam) / -kocişle delirmeceler(sanki bungee jumping yapıyor) - misafirlere pembe ponçik sunumlar. İnsanların sahip oldukları eşyalarla hayal aleminde yaşamalarına tahammül edemiyorum bu boklar yüzünden 2 ay önce kullandığım tek sosyal medya hesabım instagramı da kapattım çünkü bııktımm! çünkü yıldım şu türevde ki insanlardan.

21.12.2016

Mahmut bak ben tam diz çökçem yüzüğü çıkarcam kız da eliyle ağzını kapattı mı çek tamam mı gözünü seviyim düzgün çek bak instagrama koycaz ona göre.

21.12.2016

millet yiyo kardeş :)

21.12.2016

hep bi erkeğe evlenme teklifi etmek istemişimdir ama kabul ederse diye korkumdan edemedim öyle de bi dengesizim ben.

TÜM YORUMLARI OKU (27)