Instagram'ın Kapatılmasına Dayanamayan Ece Seçkin Çareyi Ülke Değiştirmekte Buldu!

Türkiye'de Instagram'a getirilen erişim engeli devam ederken ünlülerin yaptığı paylaşımlar daha da yakından takip edilir oldu. Bu isimler arasına giren Ece Seçkin, ülke değiştirdikten sonra anca hikaye atabildi.

Ülkemizde en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram'a getirilen erişim engeli gündeme bomba gibi düşmüş durumda! Yalnızca ülkemizde değil pek çok dünya ülkesinde konuşulurken Instagram kısıtlamasının hala devam etmesi tepkileri de beraberinde getiriyor.

Konudan en çok muzdarip olanların başında gelen ünlü isimlerse eleştirilerini ya VPN üzerinden girdikleri Instagram'dan ya da hiç uygulamaya giremeyip yöneldikleri başka platformlardan yapmayı da sürdürüyorlar.

Kim ne diyor, ne paylaşıyor diye düşünülen bu isimlerin arasında popüler şarkıcı Ece Seçkin de yer aldı. Biliyorsunuz kendisi sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyordu ancak erişim engeli sonrası sessizliğe bürünmüştü.

Her konseri, şarkısı ve şovlarıyla ortalığın tozunu attıran Ece Seçkin saatler sonra Instagram'ına kavuştu. Peki nasıl mı?

Ülke değiştirerek! 😂 Instagram'a dönüşünü bir storyle duyuran Seçkin verdiği pozunu "39 saat sonra anca ülke değiştirince Instagram'a girmeyi başarınca ben" notuyla paylaştı.

İlginizi Çekebilir

Yasak Bitmedikçe Tepkiler Çoğalıyor:Instagram'a Getirilen Erişim Engeline Bu Kez de Derya Uluğ'dan Tepki Geldi
Küplere Bindi: Instagram'a Getirilen Erişim Engeline Sinirlenen İrem Derici Bu Sefer de Azerice Küfür Etti!
Gündemden Geri Kalmayan Şahan Gökbakar, Instagram'a Erişim Engeli Getirilmesine Çok Sert Çıkıştı!

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
04.08.2024

hic birsey degistirmiyorun. vpn felanla ugrasamam. bagimli degilim. yoksa kendimi oyalayacak baska seyler bulurum. Ama ulkenin psikolojisini yerle bir ettiler. Bu ulkede insan insan degil..

04.08.2024

😁 Instagram olmasa unutulacak ünlüler listende

04.08.2024

OHA Ece OHA.

04.08.2024

amca kızın mı? triplere bak, aynı şehirde bile bulunmadığı birine böyle çok yakınlarmış gibi tripler... amerikan etkisi bunlar... ama burası türkiye, cerram!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ