Instagram Hesabında Aile Fotoğrafını Paylaşan Öğretmenin Aldığı Çirkin Mesaj ve Ders Niteliğindeki Cevabı

Blog yazarı Derya Güneş, bayram sabahı eşi ve kedisi Jessie ile birlikte çekildikleri bu fotoğrafı Instagram hesabından paylaşarak takipçilerinin bayramını kutladı.

Bu tatlı paylaşımın ardından da Derya Güneş, hayretler içerisinde kaldığı bu mesajı almış. Mesajda hem görüntüsü, hem ailesi hem de mesleğiyle ilgili birçok çirkin cümle var. Kediye bile laf etmiş.

Bu nasıl bir kötülüktür Allah aşkına?

Derya Güneş, Instagram hesabından da ders niteliğinde bir cevap vermiş bu hadsize.

Twitter'dan da destek geldi tabii ki.

Gerçekten hızını alamayıp bir an duvarlara ya da örtüye de laf edecek sandım... Bu nasıl bir kindir! İnanılır gibi değil...

Popüler İçerikler

Canına Tak Etti: Gösterisinde Yaptığı Esprilerin Yayılmasına Sinirlenen Cem Yılmaz Tepki Gösterdi!
Türkiye’de Büyük Boykot: Hafta Sonu Restoran ve Kafelere Gitmeme Çağrısı Büyüdü
Denizbank’ta Müşterilerin Hesabından Çalınan 205 Milyon TL Kripto ve Sanal Bahiste Kullanılmış
YORUMLAR
14.05.2021

yine biri giyemediği elbisenin elini tutmayan eşinin çocuk üretim makinesi olmaktan başka bir işe yaramayan vücudunun ve pirinç suyuyla açmaya çalışsa da açamadığı kara teninin acısını birinden çıkarmaya çalışmış kudurun. sahip olamadıklarınıza sahip olup değer gören herkesten nefret edin ki daha çok şişin

Birisi patili 3 çocuk annesiyim . Evet patili yavrumda benim çocuğum. Kim demiş evlat gibi olamaz diye ? Öyle seviyoruz ki onu öyle üzerine titriyoruz ki evlatlarımız için ne yapıyorsak onun içinde yapıyoruz . Şu yazıyı yazan ağır ruh hastası kıskançlığını her yere yayıyor çünkü mutlu değil gerzek bilmiyor ki mutluluk kendi içinde orda Burda ararsa daha çooook arar ….

Pasif Kullanıcı
14.05.2021

ağır ruh hastası belli.tamam biz de normal değiliz ama bu ne mk ya..benimde evlat yerine koyduğum bi kedim var.yavrum o benim.ailemizin en küçük çocuğu.bebeğimiz.ayrıca çocuk istemediğim içinde evlenmedim..bundan kime ne? insanların yaşam şekli size niye giriyor acaba?bi tarafınıza girenler yetmiyor mu,tatmin mi olamıyorsunuz?daha büyük bi şeyler mi arıyorsunuz da,sonra insanlara mı sarıyorsunuz? cehennemin dibine kadar yolunuz var.bize size acımak,size de o içinizde bitmeyen kemirgen duygularla kendi kendinizi yemek düşer.

TÜM YORUMLARI OKU (34)