Instagram Fenomeni 15 Aylık Milyoner Bebek Harlen'le Tanışın

Tombiş yanakları, mavi gözleri ve melek gülümsemesi ile interneti kasıp kavuran Harlen Bodhi White'a merhaba deyin!

Instagram'da 200.000 takipçiye sahip olan bu minnoş, ünlülerin çocuklarını sosyal medyadaki yerinden ederek, sosyal medyanın en ünlü çocuğu tahtına oturdu. 

(Beş yaşındaki Harper Beckham 86.000, Beyonce'nin beş yaşındaki kızı Blue Ivy 97,000 ve Kim Kardashian'ın üç yaşındaki kızı North West 180.000 takipçiye sahip.)

"Bir anda kendimizi çocuk markalarından gelen hediyelerde boğulmuş bulduk."

Profesyonel fotoğrafçı olan annesinin paylaştığı fotoğraflar sayesinde üne sahip olan bu minik model, Instagram'da bu kadar ünlü hale geldikten sonra bir anda profesyonel modele dönüştü.

'Bir anda kendimizi çocuk markalarından gelen hediyelerde boğulmuş bulduk.' diye anne Chelsea White, markaların bu hediyelerle çekilmiş fotoğrafları Instagram'da paylaşmasını istediklerini ve bunun karşılığında da gecelik £1,000 kazandıklarını söylüyor.

Milyon dolarlık bebek!

Uzmanlar, Harlen'in milyon dolarlık bir bebek haline geldiğini söylüyor. Los Angeles merkezli İngiliz dijital pazarlama şirketi 3DSEO'nun ortağı Patrick Martin, 'Harlen'in çocuk markalarındaki pazar payı zaten çok iyi durumda. Reklamcılık, sponsorluk ve lisans anlaşmalarıyla bu kazancını çok daha arttırabilir.' diyor.

Selam dünya! Bu da Harlen'in ilk fotoğrafı🐣

Chelsea, sosyal medyanın geleneksel bebek modelliğinden hem çok daha kazançlı hem de bebeğini kısıtlamayan onun özgürce hareket etmesine imkan sağlayan bir ortam olduğunu söylüyor. 

'Harlen sadece istediği gibi hareket ediyor, ben de sadece o anları fotoğraflıyorum. Öbür türlü bir yol izlemek sadece para kazanmak için çocuğunu kullanmaya benziyor.'  diyor Chelsea.

Yeni anneler gibi en kazançlı gruba hitap ediyor.

Harlen'in takipçileri çoğunlukla yeni anneler, bu markalar için en çok istenen ve çok kazançlı bir demografik ortam oluşmasına imkan sağlıyor. Ayrıca, Harlen'in ailesi, markaların sitesinde yayınlanan videoların beğeni, görüntülenme ve tıklanma sayıları gibi küçük detaylardan da gelir elde ediyorlar.

Poole'daki terasında sadece bebeğinin fotoğrafları çeken Chelsea, "Harlen beklenmedik bir gecede sosyal medyada sansasyon yarattı ve sonrada her şey kendiliğinden gelişti." diyor.

"Beş yıl önce kızım Harlow doğduğunda, her yeni anne gibi kızımın fotoğraflarını çekmeye başladım. Bu fotoğrafları kendi mesleki fotoğrafçılık web siteme koymak yerine onun için Instagram sayfası hazırladım."

Harlow'un Instagram sayfası, fotoğrafçılık için hamilelik ve yeni doğan çekimleri diye yeni bir alan oluşmasını sağladı.

2015 Kasım'da Harlen'in doğuşuyla Chelsea bu işi iyice ciddiye almaya başladı.

Evinin bütün odalarını beyaza boyatarak stüdyo benzeri bir alan yarattı ve Harlen doğunca çekilen ilk doğum fotoğrafını Instagram'da paylaştı ve sonrasında süreç kendiliğinden gelişti.

Doğumundan 2 hafta sonra Chelsea Harlen'i bir bebek spa merkezine götürmüş ve fotoğraflarını çekmiş.

Çektiği fotoğraflar internette viral haline gelmiş ve hızla paylaşılmaya başlamış. Hatta öyle ki TV programlarında bile bu görüntülere yer vermişler.

"Bu bir kazan-kazan projesi gibi."

'Daha 2 haftalık olmasına rağmen viral hale gelmiş bir bebek... Bu fotoğraflardan sonra şirketler hediye göndermeye başladı zaten. Şimdi tonlarca bedava kıyafet, oyuncak, puset geliyor. Ben de zaten bebeğimin fotoğraflarını çekip Instagram'da bunu paylaşmayı seviyorum. Haliyle bir noktadan sonra bu iş 'kazan-kazan' durumuna dönüştü.'

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
21.02.2017

"nazar değer" mantığı ile çocuğu 40 gün sokağa çıkarmayıp kimselere göstermeyen, fotoğrafını çekip yüzüne smiley koyanlar burada mı?

20.02.2017

Amk bizde bebek sıçtığı zaman gitti yine bez diyoruz...

20.02.2017

Çok tatlı )))

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ