Instagram’da Yaptıkları Makyajlarla Bizi Kendilerine Hayran Bırakan 10 Yetenekli Kişi

Makyaj yapmak gerçek bir sanat! Onlar da bunu fazlasıyla başarıyorlar. İşte Instagram'da takip edebileceğiniz birbirinden yetenekli kişiler...

1. Rowi Singh

www.instagram.com

Göz makyajı dünyasının havalı kızı Rowi'nin hesabı fazlasıyla yaratıcı görünümlerle dolu ve kendi modasıyla makyajlarını harmanlıyor!

2. Nikkie De Jager

www.instagram.com

Nikkie belki de en tanınmış makyaj hesaplarından biri. Yeteneği dünya çapında. Yaptığı makyajlarla resmen ortalığı kasıp kavuruyor. Özellikle renkli makyajlardan hoşlanan biriyseniz onu mutlaka takip etmelisiniz.

3. Shayla Mitchell

www.instagram.com

Hem cool hem sade! Shayla Mitchell yaptığı makyajlarla nasıl havalı görünebileceğinizi gösteriyor. Makyaj taktiktilerine de mutlaka göz atmalısınız.

4. CutCreaser aka Vanessa

www.instagram.com

Yine göz makyajında çığır atlamış bir hesap! Yaptığı parıltılı ve enteresan makyajlarla göz dolduruyor. Yakın plan çekimleri de ayrı eğlenceli!😄

5. Chude Sasha

www.instagram.com

Daha çok yoğun grafik ve ve güçlü makyaj görünümleri sunuyor. Parlak dudakların yakın plan çekimlerinden, neon eyeliner'a kadar bu hesap kesinlikle yaratıcılığınızı harekete geçirecek.

6. TheMermaidScales

www.instagram.com

Hem eğlenceli hem yaratıcı diyebiliriz ona! Yaptığı bazı makyajlar günlük hayatta kullanılmasa bile muhteşem tasarımlarıyla göz dolduruyor.

7. Debasree Banerjee

www.instagram.com

Hem aşırı renkli makyajlar hem de rutin günlük makyajlar için harika taktikler veriyor.

8. Katie Jane Hughes

www.instagram.com

İzleyebileceğiniz en bilgilendirici sayfalardan biri. Konsept olarak biraz basit ama bir bütün olarak süper çarpıcı olan bu grafik makyaj görünümlerini yaratıyor.

9. Thuy Le

www.instagram.com

Makyajın abartısını ondan öğrenin! Neon renkler makyajlarının vazgeçilmezlerinden. Makyaj konusunda farklı şeyler öğrenmeyi sevenlerdenseniz onu takip edebilirsiniz.

10. Sarah Duriani

www.instagram.com

Sevimli kıyafetler, rengarenk makyajlar... Sarah bunları harika kombinliyor. Kendinizi onun videolarına baktığınızda bir masal aleminde gibi hissediyorsunuz.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!