Instagram Boş Yere mi Kapatıldı? Instagram Açıldı Ancak Haniye Paylaşımları Yeniden Kaldırıldı!

BTK tarafından 2 Ağustos’ta kapatılan Instagram dün itibarıyla yeniden erişime açıldı. Instagram’ın kapatılma gerekçesi olarak Hamas lideri Haniye paylaşımlarının kaldırılması gösterilmişti. 

8 günlük kapalı kalma sonrasında yeni anlaşmalar yapıldı, Instagram yeniden açıldı, hatta İletişim Başkanı Fahrettin Altun ilk paylaşımını Haniye için yaptı. 

Ancak Instagram kullanıcıları, Haniye için yapılan paylaşımların yeniden kaldırıldıklarını paylaştı. Peki bu durumda Instagram 8 gün boyunca boş yere mi kapalı kalmış oldu? 

Türkiye 2 Ağustos sabahına Instagram yasağı ile uyanmıştı. 8 gün boyunca kapalı kalan Instagram dün itibarıyla yeniden erişime açıldı.

Instagram’ın Türkiye’de kapatılmasının sebebi olarak İsmail Haniye paylaşımlarının engellenmesi gösterilmişti.

Yapılan görüşmeler neticesinde Instagram’ın Türkiye’nin şartlarını kabul ettiği bu nedenle de yeniden erişime açıldığı belirtilmişti.

Yapılan anlaşma sonucunda Instagram yeniden erişime açıldı, hatta İletişim Başkanı Fahrettin Altun da başta olmak üzere birçok kişi ilk paylaşımını Haniye için kullandı.

Ancak Haniye paylaşımı yapan bir çok kişi, paylaşımlarının Instagram tarafından yeniden kaldırıldığını belirtti.

twitter.com

Bu da akıllara şu soruyu getirdi: INSTAGRAM 8 GÜN BOYUNCA BOŞ YERE Mİ KAPATILDI? YOKSA BİR KEZ DAHA MI KAPATILACAK?

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com
Instagram ile Anlaşma Sağlandı: 2 Ağustos'ta Kapatılan Instagram Yeniden Açıldı

Popüler İçerikler

Mehmet Ali Erbil'in Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen Hakkındaki Yorumları Fena Ayıplandı!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Arabistanlı Lawrence Tarafından Pusuya Düşürülen ve 105 Yıldır Arap Çöllerinde Yatan Osmanlı Treninin Hikayesi
YORUMLAR
11.08.2024

instagram amerikan şirketinin uygulaması ve hamas terör örgütü olarak kabul edilmiş, neden müsaade etsinler ? Haniye için taziye dileklerini makul platform varsa orda paylaşsınlar. Türkiyenin kendi sosyal medya şirketi olsa Ve bunun üzerinden Terör örgütü kabul edilen bir oluşuma istinaden paylaşım yapılsa sonu cezaevi olurdu. Filistin halkını önemsemek Terör örgütü haması benimsemekten geçmiyor. Ayrıca hamas liderine taziye dileğini bu kadar vermek için çırpınanlar sizin taziye dilekleriniz kimin umrundaki ?

11.08.2024

Yerli ve milli bir instagram olsaydı sen yine gidip siyonist g.tü yalardın instagramda

11.08.2024

Kaldırıldı denilen içerikler Türkiye'deki ortalama vatandaşı da rahatsız edebilecek türden. Sözcükler Türkçe ama paylaşımların ruhu Türk değil. Bir Arap militanlığı gibi. Zamanında Afgan ordusunu eğitmesi için Türk subayları gönderen devlet adamları ya da o dönemin bu eylemi destekleyen halkı böyle bir üslup kullanır mıydı? Hiç sanmıyorum. Mazlum Filistinliler için canını veren Rachel Corrie'nin mektuplarındaki dil de bu değil. Bu tür paylaşımlar sorunu insanlık meselesi olarak benimseyen insanları soğutuyor bence.

11.08.2024

Ya bir insanı davam bizim davamız diye anlatmak ne ya , niye benim davam oluyor ,

TÜM YORUMLARI OKU (36)