Instagram'a VPN ile Bağlanmaktan Korkan Genç Kız: "Bir Tanıdığımın DM'lerini Yaymamak İçin Para İstediler"

BTK'nın kararıyla ülkemizde erişim engeli getirilen Instagram'a, VPN kullanılarak erişim sağlanabiliyor. @2.miriii isimli TikTok kullanıcısı, VPN kullanımı nedeniyle arkadaşının başına gelen bir olayı anlattı.

TikTok kullanıcısı, takipçilerini VPN kullanmamaları konusunda uyardı.

Bir tanıdığının Instagram'ının VPN kullandığı için çalındığını söyleyen genç kız, çalınan hesabın DM'lerini yaymak için şantaj yapıldığını açıkladı.

Videonun tamamı için:

Bu içeriklere de bakabilirsiniz:

Mustafa Sarıgül'den Bir Tepki Daha Geldi: "Instagram'ı Kapattınız Borsayı Kapattınız Ne İstiyorsunuz Bizden"
Flörtü İçeride Kalandan Cumhurbaşkanı'na Seslenene: Instagram'ın Kapanmasına TikTok Kullanıcılarının Tepkisi
Röportaj Adam'dan Mizah Dolu Paylaşım: "Tüm Ülke VPN Kullanınca Kuryeler"

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
06.08.2024

Keşke her ağzı olan konuşmasa. VPN kullanarak bir sosyal medya uygulamasına girmek, bilgilerin çalınmasına sebep olmaz ki. VPN kullanmak genellikle internet bağlantısını daha güvenli hale getirir. VPN, verileri şifreler ve IP adresini gizleyerek gizliliği korur. Ancak, VPN kullanırken dikkat edilmesi gereken birkaç önemli nokta var. 1- Kullanılan VPN uygulaması kesinlikle güvenilir olmalıdır. Güvenilmeyen bir VPN uygulaması, verileri üçüncü taraflara satabilir veya kötüye kullanabilir. 2- Sosyal medya uygulamasının kendisi de güvenli olmalıdır. Çünkü VPN sadece internet trafiğini şifreler, uygulamanın güvenlik açıklarını kapatmaz. 3- Uygulamaya giriş yapılan cihazda kötü amaçlı yazılımlar varsa, VPN kullanmak bu yazılımların zararlı etkilerini ortadan kaldırmaz. Dolayısıyla VPN kullanarak hesabının çalındığını düşünürler. Evet, herkes kendi alanında konuşsa daha iyi olacak.

06.08.2024

Sadece içeriğin başlığını görmem bu kadar da cahil olunmaz diyerek söve söve girdiğim yerde aklımdan geçenleri yazıya döken birini görmek. Varolasın 👍

07.08.2024

Haberlerde vpn kulananların telefonda ki banka hesapları çalınabilir diye görmüştüm ne diyecemi bilemedim yorumsuz bizdeki cahil insanlar oldukca böyle daha çok kandırırlar 😂

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ