İnsanlığımızdan Utandık! Oğluna Pantolon Alamadığı İçin İntihar Eden Babanın Ardından Yapılan Yüz Kızartıcı Yorumlar

Bir baba, oğluna alamadığı okul pantolonu, intihar ve kişisel fotoğraflar üzerine yapılan çirkin yorumlar... Biz ülke olarak ne zaman bu hale geldik, bilmiyoruz...

Uzun süredir maddi sıkıntılar çeken İsmail Devrim, oğluna okul pantolonu alamadı ve pantolonu olmadığı için oğlu okuldan gönderilince intihar etti.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yaşayan 45 yaşındaki İsmail Devrim, 'Çocuğuma bir pantolon alamıyorsam niye yaşıyorum ki?' dediği günün gecesinde yaşamına son verdi.

Haberin ayrıntıları için: 👇

Gururuna Yediremedi: Oğluna Okul Pantolonu Alamayan Baba İntihar Etti

İsmail Devrim'in ardından sosyal medyada fotoğrafları kullanılarak yorumlar yapıldı, intiharının nedeninin bu olamayacağı iddia edildi. Siyaset yaptığı konuşuldu, maça gittiği için eleştirildi, gezip dolaştığı için suçlu bulundu.

Yüzleri kızarmadan, suçluluk hissetmeden, vicdanlarını bir yerlerde unutarak yorum yapan bu insanlar adına biz çok ama çok utandık...

1. Maça gitmeye para bulmak ve ölen insanlık... Ne zamandan beri ölünün arkasından konuşur olduk?

2. Hem intihar eden bir babanın hem de paylaşımlar yapan vicdan sahibi insanların ardından söylenen bu sözler utandırdı.

3. Türkiye'de insanlık yok maalesef...

4. Bunun siyasi partilerle bir ilgisinin bulunmadığını anlayamayacak kadar gözünüz karardı mı gerçekten?

5. Ajitasyon, ülke imajı ve psikolojik... Ne denir ki?

6. Ekonomik kriz, dalgalı kur, zamlar, yoksulluk sınırında yaşayan insanlar... Peki size nasıl bir sebep lazım mesela?

7. Varmış güzel kardeşim, dün Fenerbahçe maçına parası varmış ama bugün pantolon olacak parası çıkmamış...

8. Sizin kaybolan insanlığınız peki?

9. Eğreti...

10. Ne zaman siz-biz diye ayrıldık, aramıza nifak tohumlarını kim attı?

11. Çocuk sevindirmenin ne demek olduğunu da unutmuşuz...

12. Algı yönetimi...

13. Keşke emojideki kadar düşünebilseydik, değil mi?

14. Ekonomik kriz ambalajı...

15. Kelimeler anlamsız...

Oğluna Okul Pantolonu Alamadığı İçin İntihar Eden Babanın Ardından Paylaşımlarıyla Duygularımıza Tercüman Olan 20 Kişi

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
22.09.2018

İşlerim iyiyken oğluma almadığım şey, götürmediğim yer yoktu. Bir ara battım. Herkes terk etti eşim dahil. Oğlum bana geldiği günler eve aldığım şeyleri yemiyordum bitmesin diye. Malzeme olmayınca tabi yemekler de doğru düzgün olmuyor. Annemin yemekleri daha güzel oluyor baba diyordu. Tabi karşı taraf da ezmeye çalışıyor. Baban alamaz, baban yapamaz demek için o zamanlar. İmkanları olduğu halde okul kıyafetlerini bana yüklerinde 20 tane dükkan gezdiğimi bilirim iki gün, nerede üç kuruş ucuzunu bulsam da alsam diye. Yokluk ya, kim anlar ki? Babasın, bir kez kırıldı mı çocuğunun gözünde babalığın; nasıl yaşarsın? Ben çok çalıştım kurtardım kendimi. Adamcağız kurtaramamış, aynı bu milletin, bu toplumun kendini kurtaramadığı ve artık kurtaramayacağı gibi. İnsanlık gururu, onuru, sevgisi olmayanlar anlayamaz İsmail Devrim'in neler hissettiğini, bu insanlık fukaralarının anlayamadığı ve anlayamayacağı gibi. Ne diyeyim, hepimize yazıklar olsun!

25.09.2018

Birader Allah yardımcın olsun. Benimde oğlum var. Bir ara bizimde durumumuz kötüye gitti. Bir gün oğluma mama alacak param yoktu. Gerçekten son paramızdı. İçimin nasıl sıkıldığını, nasıl içime oturduğunu, eşimin ağlamaklı bakışını ben bilirim. Ben bilirim o anki çaresizliği, ezikliği. Bir ben bilirim o andaki acıyı. O an gerçekten "yer yarılsa beni içine alsa" dedim. Bunları yazanların gururdan, şereften yada haysiyetten haberi bile yok. Ailesinden birinin boynunun bükük kalması umurlarında bile değil. Bunların suratına tükürsen bedava diye yalara yutar

22.09.2018

4.numaralı şahıs git bak bakalım okul pantolonu 10 tl mi ? bunların ekonomiden haberleri yok A Haber izleye izleye hayatı pespembe görmeye başladılar , daha dün 3 kitap aldım 215 tl verdim okul pantolonu kim bilir ne kadar 80 ,90...

22.09.2018

Ulan orospu çocukları adam iş kazasından sonra işsiz kalıyor büyük ihtimal kazadan önce işi olduğu zamanlar gidip almıştır borca girip sırf çocuğu mutlu olsun diye.başka bi kaltak demiş ki bunun için intihar edilmez diye, bu ülkede kışın çocuklarına odun bulup ısıtamadığı için fön makinasıyla ısının notu bırakıp intihar eden anne var,manavın önünden geçerken çocuklarımın canı çekmesin diye ceketimle gözlerini kapatıyorum diyip köprüden intihar etmeye kalkan baba var.dilerim kınadığınız her şey başınıza gelir ve 1 kuruşa muhtaç kalarak sürüne sürüne geberirsiniz vicdansız orospu çocukları.

22.09.2018

İnşallahhhh Amin.

TÜM YORUMLARI OKU (73)