İnsanlığımızdan Bin Kez Utandıran Konya Katliamı'na Sessiz Kalamayan Ünlülerden İsyan Sesleri Yükseliyor!

Yine ülkemizde insanlığımızdan bin kez utandıran, hepimizin içini paramparça eden bir hadise yaşandı. Konya Barınağı'nda çekilen görüntülerde, bir barınak çalışanının bir köpeği kafasına kürekle vurarak yani canice katlettiğini gördük!

Ne yazık ki bu sadece gördüklerimiz, bir de görmediklerimiz var! Ülkede resmen infial yaratan bu korkunç görüntüler karşısında ünlülerimiz de sessiz kalmadı ve isyan sesleri gitgide yükselmeye devam ediyor...

Hepimiz bugün korkunç bir sabaha uyandık. Sosyal medyaya düşen görüntülerde bir barınak çalışanının bir köpeği kafasına kürekle vurarak öldürdüğüne tanık olduk!

Kanımızı donduran ve insanlığımızdan soğutan bu korkunç görüntülerin ardından hayvanseverler ve gönüllüler ayaklandı, herkes gibi ünlülerimiz de sessiz kalmadı bu katliama!

İşte bu katliam karşısında üzüntülerini ve öfkelerini dile getiren ünlülerimizden bazıları...

Duygu Özaslan

Berfu Yenenler

Burcu Esmersoy

Nur Bilen Yavuzer

Başak Dizer Tatlıtuğ

Hande Erçel

Begüm Birgören

Özge Gürel

Özge Özder

Armağan Çağlayan

Cenk Eren

Ayşe Arman

Süheyl Uygur

Merve Oflaz

Pınar Sabancı

Danla Bilic

Ajda Pekkan...

Bu dünyada yalnız olmadığınızı, hiçbir canlının yaşama hakkını elinden alamayacağınızı öğreneceksiniz! 

Umarız bu olayın sorumluları hak ettikleri cezayı alırlar...

Evcil Hayvanların İtlaf Edilebileceğini Söyleyen İHH Konya İl Başkanının "Merhametsizliği" Tepki Çekti
Siz Hiç Barınak Gördünüz mü? Sokak Hayvanlarının Toplanmasına Karşı Kafesli Eylem

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
25.11.2022

Bunların en az yarısı hayatında bir kere bile sokak köpeğine el sürmemiştir. İş post atmaya gelince hepsi yardırıyor.

25.11.2022

Hayvanlara eziyet içimi acıtıyor.Sevmeyebilirsiniz öldürmek nedir ya?Öte yandan bu başıboş sokak hayvanları kaç kişiyi öldürdü onda niye sesiniz çıkmadı.Bir insanın şu köpek kadar değeri yok mu?Kaç çocuk öldü köpekler yüzünden,köpeklerin yeri asla sokaklar değil.Barınaklarda da köpekleri seven onların haklarını her türlü sosyal medyadan savunan insanlar çalışmalı.

25.11.2022

Ezgi, bu kediler ve köpekler binlerce yıldır bizlerle yaşıyor. Şanslıyız ki, modern çağda yaşadığımızdan, bu canlıların insan hayatına zarar vermesini engellemek üzere kurulmuş birimler ve çalışanlar var. Kısırlaştırma+aşılama çalışmaları var. İhbar hatları var. Bu birimler son 3-4 seneye kadar çalışıyordu da şimdi neden çalışmıyor? Neden saldırgan bir sürü ihbarı yapıldığında eskisi gibi gelip o sürüyü rehabilitasyon merkezine almıyor? Neden kuduz aşısız bir köpek bir çocuğun hayatına mal oluyor? Neden şehir merkezinde bile yavrulayan çoban köpekleri görür olduk? Bütün kediler hasta, sürekli yavruluyorlar, yavrular yaşamıyor ve büyüyebilenlerin de sokakta ömürleri ortalama 3-5 sene. Aşısızlar.. Halk kendi kaderine bırakıldı. Bunun çözümü hayvanları kapalı duvarlar ardına, gözlerden uzağa tıkmak değil. Bak, bugün uykumuzu kaçıracak vahşetin yaşandığı yer ülkenin en modern barınağı.Başka diyecek söz yok.

25.11.2022

Soyunuz kurusun, elleriniz kırılsın. Bu dünyada cezasız kalırsın belki ama Allah'ın adaletinden kaçamayacaksın. Nasıl öldürdüysen o masum canı, aynı şekilde sürün! İğrençsiniz be.

TÜM YORUMLARI OKU (8)