İnsanların Sizi Sevmeleri İçin Uygulayabileceğiniz Birbirinden Enteresan Taktikler Veren Yaşam Koçu

İlk izlenim sizin için ne kadar önemli? İnsanların sizden ilk görüşte hoşlanması için neler yapabilirsiniz? Tanıştığınız insanlarla daha iyi ilişkiler kurmak ve onların sizi sevmelerini sağlamak için uygulayabileceğiniz taktikleri anlatan yaşam koçunu kesinlikle dinlemelisiniz...

Francesca'yla tanışın...

www.instagram.com

Kendisi TikTok'da düzenli olarak psikolojiyle ilgili paylaşımlar yapıyor.

www.instagram.com

Son zamanlarda yayınladığı videolarda bizlere beden dilimizi kullanarak veya iletişimde birkaç noktaya dikkat ederek insanların bizi sevmelerini nasıl sağlayabileceğimizi anlatıyor.

www.tiktok.com

"İnsanların sizi anında sevmelerini sağlayacak psikolojik taktikler" başlığı altında verdiği ilk tavsiye, karşı taraftan bir iyilik istemek. Bu bilinçaltlarında sizin onlara hayran olduğunuzu düşünmelerini sağlıyor.

www.tiktok.com

Francesca, bunun "Benjamin Franklin Etkisi" olarak bilindiğini söylüyor ve taktiği şöyle açıklıyor:

www.tiktok.com

'İnsanlar, 'Bana tuzu uzatır mısın lütfen?' gibi bir şey söylediğinizde bilinçaltlarında size bir iyilik yaptıklarını düşündükleri için sizden hoşlanmaya başlıyorlar.'

Başarılı yaşam koçu, ikinci taktiğiyse şu şekilde açıklıyor:

www.tiktok.com

'İnsanlara isimleriyle seslenin. Başkalarından kendi ismimizi duymak hoşumuza gider çünkü bu bize önemli ve değerli hissettirir.'

Francesca'nın bir diğer taktiğiyse insanlar size bir şey sorduklarında anında cevaplamak yerine birkaç saniye beklemeniz.

www.tiktok.com

Bu taktiğin arkasındaki neden ise şuymuş: 'İnsanlar cevap vermeden önce birkaç saniye beklediğinizde gerçekten söylediklerinizi düşündüğünüzü hissedecek ve böylece daha iyi bir izleyici gibi görüneceksiniz.'

Francesca'nın bizler verdiği son taktik vücut diliyle alakalı. Bir konuşmada karşı tarafın vücut dilini taklit etmenin yararlı olduğunu belirtiyor.

www.tiktok.com

Karşı tarafın mimiklerini ve vücut hareketlerini taklit etmek onlarla ortak noktalarınız olduğunu düşünmelerini sağlıyormuş.

www.tiktok.com

Francesca, 'Biriyle konuşurken onunla aynı vücut dilini kullanın, aynı ses tonu ve hızıyla konuşmaya çalışın. Bu onların bilinçaltlarında kendilerine benzediğinizi düşünmelerini sağlayacak ve böylece size daha çok güvenecekler.' diyor.

Sizin bu taktikler hakkında düşünceleriniz neler? Yorumlarda buluşalım...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Ünlü Fastfood Zincirine Girerek Yerlere Kan Döken Aktivistler Sosyal Medyayı İkiye Böldü!
16 Yıllık Eşi Cinsiyet Değiştirmek İstediğini İtiraf Edince Eşcinsel Olduğunu Fark Eden Kadın
Yaşadıkları Birbirinden Beter Durumları Anlatarak Komşuluk Ölmüş Dedirten 15 Bahtsız Kişi

Popüler İçerikler

Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
15.07.2021

Francesca onedio da iki içerik okumuş şekil yapıyor :))))

15.07.2021

Hawbuznakzsj

15.07.2021

Yanlış aslında bana terapistim şöyle demişti insanlar kendilerine emek vereni değil emek verdikleri kişileri severler. Bu gerçeği gözlemledim ve gerçekten doğru. insanların çoğu kendilerine yardım ettikleri değil yardım edebildikleri kendilerine iyi davranan her şeye he he diyen tipleri değil kendisi gibi olan ve hatta kendilerini uğraştıran kişileri seviyorlar. Böyle olması da güzel aslında. Herkes doğal olsun önce kendini sevsin. Sevgi kendiliginden oluşuyor sevilmeye çalışırsan ters tepiyor.

15.07.2021

Sonuç şu ki : herkes "Kendine iyi geleni, kendini değerli hissetiren" kişiyi seviyor. Bu gerçek sevgi değildir, egoist bir sevgi örneğidir.

TÜM YORUMLARI OKU (4)