İnsanların Öğrendiklerinde "Hadi Canım Mümkün Değil" Dediği Masum Görünümlü 21 Cani

Dış görüntünün gerçek kişiliği asla yansıtmayacağını, dışarıdan algılanan ile içerinin tamamen zıt olabileceğini az çok anladık. Fakat insanoğlu saf, insanoğlu inanmaya meyilli. Bu yüzden eli yüzü düzgün, kıyafetleri temiz, ailesine düşkün insanlar gördüğümüzde genellikle bunların kötülükle uzaktan yakından işi olmayacağını düşünürüz. Lakin ki, öyle değildir. Kimisi öyle kimisi böyle cani çıkar, şaşırır kalırsınız. İşte bu duruma cuk oturan 21 cani.

1. Thomas Mair

1963 İskoçya doğumlu Thomas Mair, büyükannesi tarafından yetiştirilen ve tüm çevresi tarafından masum olarak bilinen biriydi. Brexit döneminde İngiliz politikacı Jo Cox’u vahşice öldüren Mair’in evinden Nazi ve ırkçılık ile ilgili pek çok doküman çıktı.

2. Amelia Dyer

Viktoryen İngiltere’sinde hemşire olarak çalışan Amelia suya sabuna dokunmadan yaşıyordu. Ancak bir süre sonra gözünü para bürüdü ve bekar ancak çocuklu anneler üzerinden para kazanmaya karar verdi. Çocukları satıyor, yetiştirmek için kendi bünyesine alıyor ancak bir süre sonra aç bırakıp, işkence edip, öldürüyordu. Amelia Dyer’ın 300’den fazla bebeğin ölümüne sebep olduğuna inanılıyor.

3. Jerry Sandusky

Penn State Üniversitesi’nin biricik koçu ve bakıcı aile programı Second Mile’ın kurucu üyesi Jerry Sandusky, şehrin en temiz adamlarından biri olarak biliniyordu. Ta ki 8 çocuğa tecavüz ettiği ortaya çıkana kadar! Üstelik 15 yıl boyunca tacizleri devam etmiş. Pes artık!

4. Laszlo Csatary

1915 Hırvatistan doğumlu Laszlo Csatary, 1955’te karısı ile birlikte Kanada’ya göç etmiş. Sanatçı kişiliğiyle öne çıkan amcamızın karanlık geçmişinden kimsenin haberi yokmuş tabii ki. 98 yaşında ölüm döşeğindeyken bile mahkemeye çıkarılan Csatary, meğersem Nazi döneminde Yahudilere işkence etmiş ve onların Auschwitz’e sürülmesine yataklık etmiş.

5. Ahmad Suradji

Kendi halinde takılan Endonezyalı bir çoban Ahmad Suradji. Kasaba halkı tarafından sevilip sayılan hatta şifacı olarak görülen biriydi. İnsanların hastalıklardan kurtulmak için geldiği sapkın çoban, tedavi ediyorum diye insanları kafalarına kadar kuma gömüp, sonra hepsini bir bir boğuyormuş. Masum diye bilinen çoban, 42 kadının cinayeti ile yargılanmış. Kimse bu 42 kadın nerede diye sormamış mı hayret?

6. John Feit

1960’lı yıllarda Katolik rahipler bugünden çok daha fazla saygı görüyordu ve haklarında kötü konuşmaya kalkan herkes büyük bir tepki görüyordu. Güney Teksaslı güzeller güzeli Irene Garza günah çıkarmak için peder Feit’i ziyaret edip, ortalıktan kaybolduktan sonra kimse ondan şüphelenmemişti. Şimdilerde masum emekli bir peder olarak bilinen John Feit, olaydan yıllar sonra cinayetle yargılanmıştı. Ne istedin be gencecik kızdan?

7. Jane Toppan

19. yüzyıl Amerika’sında masum bir hemşire olarak tanınan Jane Toppan, ortalıkta kimseler yokken hastalar üzerinde iğrenç deneyler gerçekleştiriyormuş meğer. Farklı ilaçlar ve uyuşturucular verip etkilerini merakla izleyen kadın, 33 cinayet ile yargılanmış.

8. Mark Bendt

Mark Bendt Los Angeles’ta 30 yıl boyunca görev yapmış bir ilkokul öğretmeniydi. Kimsenin şikayetinin olmadığı öğretmen ile ilgili kan donduran gerçekler, bir bilgisayar teknikerinin Bendt’in fotoğrafları arasında gözleri bağlı çocukların olduğunu keşfetmesiyle ortaya çıkmaya başladı. 23 farklı suçtan yargılanan öğretmen müsveddesi gözlerini bağladığı çocuklara affedersiniz semenli kurabiyeler yediriyormuş. YUH!

9. John Wesley Elkins

Fotoğrafına bakan 'aa eskiden insanlar ne kadar tertipli güzel giyinen tiplermiş' diye düşünür. 1889’da 11 yaşındaki John Wesley Elkins, babasının çiftliğinde çalışıyordu ve ailesi üvey kız kardeşine bakmasını istediği için John çok sinirlenmişti. Herkes yattıktan sonra babasının tüfeğini alıp babasını öldürmüş, sonra da gidip annesini sopayla döverek öldürmüş. Üvey kız kardeşini giydirip besleyip dedesinin evine bırakmış. Yıllar sonra suçunu itiraf etmiş ve genç yaşta maksimum güvenlikli bir hapishanede uzun yıllar geçirmiş. (Fotoğraf hapisten çıktıktan sonrasına ait)

10. Arthur Schirmer

Pennsylvania Metodist Kilisesi’nde rahip olan Arthur Schirmer, 1999 yılında eşi evinin bodrumunda kendi kanı içinde ağır darbelerle öldürülmüş olarak bulunduğunda, o gün evde olmadığını iddia etmişti. Ancak 2008 yılında ikinci karısını levye ile öldürme suçundan yakalandığında anlaşıldı ki, ilk eşini de öldüren Arthur’dan başkası değildi.

11. Tamara Samsonova

Bir konuda netleşelim. Adı Tamara olan birinin masum olması çok uzak bir ihtimal. Korku filmi çocuğu gibi adı olan teyzeden ben her türlü pisliği beklerim arkadaş. Zaten 68 yaşında teyzemiz de 20 yıl içinde toplam 11 kişiyi öldürmüş. Bu da yetmemiş kesip biçtiği vücutlarını tencerede kaynatmış. Adının hakkını vermişsin be Tamara!

12. Harold Shipman

Doktora gittiğinizde hadi beni iyileştirsin de rahatlayıvereyim hissiyle gidersiniz değil mi? İşte yanlış. Manchester’ın Hyde kenti sakinleri saygıdeğer doktor Harold Shipman’ın karanlık aklına kurban gitmişler. 215 kişiye yüksek doza diamorphine enjekte edip ölümlerine sebep olmuş. Zaten 2004 yılında buna daha fazla dayanamayıp kendini hapishanede asmış.

13. Donald Harvey

Kentucky’deki Marymount Hastanesi’nde hemşire olarak çalışan Donald Harvey, insanlara yardım etmenin tam da tersini yapıyormuş meğerse. 1987 yılında 37 hastayı öldürdüğünü itiraf eden Harvey, ileri seviyede hastalıkları olan kişileri acılarından kurtarmak adına öldürdüğünü ve bunu da heyecan için yaptığını savunmuş. E tamam da bırak kendileri karar versin buna.

14. Ed Gein

Sterotipleştirmek istemiyorum ama tipe bakar mısınız? Bu adam nasıl ana kuzusu, ailesini sakınıp kollayan bir adam imajı oluşturmuş insan hayret ediyor. Annesine duyduğu nefret yüzünden aklını yitiren Gein, bir süre sonra mezar kazmaya, insan vücutlarından parçalar toplamaya kadar gitmiş. Cinayetten yargılanan ancak akli denge bozukluğu sebebiyle serbest kalan cani, bir süre sonra tekrar cinayet serilerine başlayınca içeri alınmış, sonrasında da kanserden vefat etmiş.

15. Salvatore Perrone

Modaya ilgisi ile öne çıkan ve kendi haline küçük dükkanını işleten Salvatore amcamız, hayallerinin peşinde koşuyordu. Ta ki bir gün sinirine karşı koyamayıp tüm esnafı bıçak ve tüfekle katledene kadar. Pek çok kişi bu katliamın karısıyla boşanmasının ardından batması ve ekonomik krize girmesi ile alakalı olduğunu düşünüyor.

16. Peter Caruso

Peter Caruso ve karısı Rosa, dışarıdan baktığınızda elli yıla yakın bir süredir mutlu mesut evli gözüküyorlardı. 76 yaşında adeta çıldıran Peter, bir balta aldı ve karısını tam 36 kere baltalayıp, vahşice öldürdü.

17. Dr. George Doodnaught

North York Hastanesi’nde genel anestezist olarak çalışan doktor George’un, 26 yıllık kariyeri boyunca pozisyonunu kötüye kullandığı 65 yaşında ortaya çıkmış. Bunca yıl hastalarını uyuşturduktan sonra onlara tecavüz eden adam ile ilgili 21’den fazla hasta şikayette bulunmuş.

18. Ariel Castro

Ariel Castro, 1992 yılında Cleveland Ohio’da karısı ve dört çocuğu ile ev satın alıp, taşınmış. Karısı çocukları da alıp Castro’dan ayrılınca adam çılgına dönmüş ve akla mantığa sığmayacak şeyler yapmış. 2002’den 2004’e kadar kaçırdığı üç kadını evinin bodrumunda tutmuş ve rutin olarak tecavüz etmiş. Üstüne üstük tüm bunları yaparken de normal hayatına devam etmiş, ailesini evine davet etmiş. Ta ki 2013 yılında kaçan bir kadının polisi aramasına kadar. 11 yıl süren bir esareti düşünmek bile insanın kanını donduruyor.

19. Louis Lamonica Jr.

Louisiana’nın Hammond kasabasında küçük bir topluluğa rahiplik yapan Louis amca, 20 yıl boyunca uğraşıp, çok sevilen ve saygı duyulan bir kilise oluşturmuş kendine. Herkes kiliseyi seviyor, kimsenin aklına kötü düşüncenin k’si bile gelmiyordu. Taa ki yerine oğlu Louis Jr. geçene kadar. Bir süre sonra karakola giden rahip, kilisenin Satanist kilisesine dönüştüğünü ve bugüne kadar 25 bebeğin şeytana kurban edildiğini itiraf etmiş. Kilise mi? Yıkmaya çalışan halkın yerine bu işi Katrina kasırgası yapmış.

20. Dolly Oesterreich

Batman aslında bu kadın ve kocası sayesinde ortaya çıkmış, çizgi roman karakteri de kimmiş. Dolly Oesterreich, kocası Fred ile evliliğinde hiç mutlu değildi ve bir gün eve dikiş makinesini tamir etmesi için birini çağırmasını ister. Eve gelen 17 yaşındaki Otto Sanhuber’u baştan çıkaran Dolly, çocuk ile anlaşmaya varıyor ve çocuğu evin çatısına yerleştiriyor. Taşınsalar bile Otto da taşınıyor ve yıllar boyunca kocasının ruhu duymuyor. Ancak bir gün kocası ile şiddetli bir kavgaya giren kadını kurtarmak için çatıdan koşarak inen Otto, Fred’i silahla üç kere vurarak öldürüyor.

21. Jimmy Savile

İngiliz sosyetesinin önemli ismi Jimmy Savile, güzel kampanyalar için milyonlarca dolar bağış toplayan sevilen bir adam. Savile, Leeds hastaneleri için 5.2 milyon dolar toplamış ve gönüllü olarak 100’lerce saat de çalışmış. Ortada dolaşan bazı söylentiler gündeme geldiğinde ise Jimmy’nin etrafındaki herkes bir anda sessizliğe bürünüyormuş. Ölümünden sonra ortaya çıkıyor ki Jimmy, hayatı boyunca tam 500’den fazla kız ve erkek çocuğa tecavüz etmiş ve hepsini tehdit etmiş. 16 yaşındaki bir kız yaşadıklarını anlattığında ona kimse inanmamış, hatta psikologlar ünlülerin nüfuzunun bu kadar fazla olmasının insanların gerçeklik algılarını bile değiştirebildiğini açıklamış.

Bonus - Ted Bundy

Üniversitenin en popüler çocuğu olan Ted Bundy, karizması ile herkesin kalbini kazanmıştı. Politik kampanyalarda yer alan ve hukuk okuyan Bundy’nin 36 kadının cinayetiyle lekelenmiş karanlık yanı ile ilgili kimsenin bilgisi dahi yoktu. İddialara göre bu sayı 100 bile olabilir!

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
27.01.2018

Kimse bu 42 kadın nerede diye sormamış mı hayret? notu manidar

27.01.2018

ed gein ve ted bundy gorunce john w.darcy, jeff dahmer ve lizze borden'i de eklenmeliydi dedim

27.01.2018

ozellikle jeff dahmer

27.01.2018

#15 #16 alakasız. bi anlık cinnet geçirmişler ve batman ne alaka

TÜM YORUMLARI OKU (18)