İnsanların Mağazalara Utanmadan İade Etmeyi Başardığı 29 Absürt Ürün

Türkiye'de öyle çok geçerli olmasa da yurt dışında iade hakkını kullanan epey insan var. Biz de BuzzFeed'den bu insanların iade ettikleri ürün konusunda ne kadar ileri gidebileceğini derledik.

1. "Kadının biri tuvalet fırçası iade etti ve marketi terk ettikten sonra fırçanın üzerinde benek benek kaka lekesi olduğunu fark ettim."

2. "Ortaokuldayken arkadaşlarımla bir Vine'da telefonun şarj aletini karpuza takınca şarj olduğunu gördük. Biz de bir karpuz aldık. İşe yaramadığını anlayınca üzerinde adaptörün delikleriyle beraber karpuzu geri verdik."

3. "Bir kadın bir ev elbisesini değiştirmek için geldi. Birkaç yerinden yandığını ve önünün kesik olduğunu fark ettik."

'Görünüşe bakılırsa elbise müşterinin sigara içen annesine aitmiş ve kalp krizi geçirirken onu giyiyormuş. Yanıklar sigaradan olmuş, kesik de sağlık görevlileri şok cihazını kullanabilmek için elbisenin önünü yırttığında olmuş. Kadın o elbisenin içinde öldü!'

4. "Kadının teki boş bir şişe şarap iade etti çünkü ona baş ağrısı yapmış."

5. "Bir keresinde bir kadının blu-ray diski iade etmeye çalıştığını gördüm, sebebi ise diskin mavi (blue) olmamasıydı."

6. "Mağazada bir saat boyunca hangi Betta balığını almak istediğime karar vermeye çalıştım. Eve geldiğimde bunun stres yaratan bir karar olduğunu fark ettim ve balığı 4 saat sonra geri verdim."

7. "Bir arkadaşımın müşterisi beğenmediği için bir kutu çekilmiş kahveyi iade etti. Kapağı açtıkları gibi tüm kahvenin boşaltılıp saksı toprağıyla doldurulduğunu fark ettiler."

8. "Bir keresinde büyükannemler bir rosto almış. Pişirdiklerinde etin çok sert olduğunu düşünmüşler ve bu yüzden rostoyu pişmiş halde iade etmişler."

9. "Mahallemdeki bir market iade ettiğiniz her şeyi geri almakla ünlüydü. Babam bir keresinde farklı marketten aldığı yaban mersini suyunu iade etmeyi başardı."

10. "Çiftin biri önceki gün aldıkları yorganı iade etti. Fişi de yanında getirmişlerdi yani her şey gayet normal gözüküyordu."

'Tekrar paketlemeye götürdük, yorganı serdiğimizde üzerinde bariz meni izleri vardı. Hatta o kadar çok vardı ki grup seks sırasında kullanılmış gibi duruyordu.'

11. "Bir gün birisi Walmart'a boş bira fıçısı iade etti. Çok çabuk bitmiş, bu yüzden geri getirmeye karar vermiş."

12. "Bir keresinde bir adam 5 yıllık donmuş tavuk göğsünü iade etmeye çalıştı. Tavuğun bir kısmı çözülmüştü bu şekilde bozulduğunu anlayabildik. Müdür, çöpe atması için adama 2 dolar verdi, o da marketin dışında bir yere atması için..."

13. "Lowes'ta müşteri hizmetlerinde çalışıyorum. Bir keresinde bir müşteri kilitli bir poşet içinde iki ölü yaprak getirdi ve bizden aldığı ağaca ait olduğunu iddia etti. Elinde fiş filan da yoktu."

14. "Bir ara sandviç dükkanında çalışıyordum ve bir kadın bir sandviçi iade etmek istedi. Sandviçin 'çok dağınık' olduğunu söyleyip parasını geri istedi. Meğer sandviçin tamamını yemiş ve elinde sadece fişi kalmış."

15. "Kadının teki masanın üstüne aromalı 'his' kayganlaştırıcısını sertçe koydu ve kutuda yazan karıncalanma hissinin daha çok yanma hissi olduğunu söyledi."

'Sonrasında bir önceki gece partneriyle duştaki deneyimlerini ve nasıl bir anda zıplayıp dışarı kendini atmak zorunda kaldığını anlattı.'

16. "Birisi hediye olarak aldığı bebek dönencesini geri verdi. İade sürecinde kimse kutuyu açmadı. Sonra kutuyu açmaya karar verdik ve içinden eski bir yemek kitabı ve pizza kutusunda yenmiş tavuk kanatları çıktı."

17. "Kohl'da çalışırken birisi kusmukla kaplı bir kilimi iade etmeye geldi. Temizlemeye bile zahmet etmemişler. Yuvarlayıp geri vermeye gelmişler. İstekleri kabul edildi."

18. "Bir keresinde kocamla Home Depot'da fiş veya ürün olmadan parasını geri almaya çalışan bir kadın gördük. Görevlilere dedi ki: Bana paramı geri verin yeter, bir sonraki gelişimde ürünü getiririm."

19. "Bir kadın bir keresinde fıstık ezmeli M&M şekerlerini iade etmeye çalıştı, çünkü içinde çikolata varmış ve çocukları çikolataya alerjikmiş."

'Ona saygılı bir şekilde her M&M'in içinde çikolata olduğunu söyledim. O da daha önce çikolatasız M&M yediğini ısrar ederek benimle tartıştı.'

20. "Arkadaşımla bir keresinde Ouija tahtası aldık. İki saat boyunca uğraştık ama hiçbir şey olmadı, biz de iade ettik. Satış görevlisi tahtanın üzerine 'hasarlı' etiketi yapıştırdı."

21. "Walmart'ın müşteri hizmetlerinde önümüzdeki kadının bir sürü boş yiyecek kutusunu iade ettiğini gördüm: yoğurt, meyve suyu, donmuş gıdalar, paketlenmiş et vs. ve parasını geri aldı."

22. "GNC'de çalışırken bir adam koca bir kutu vitamini içinde bir hap kalmış vaziyette geri getirdi. Kalanını almış. Bu hapı iade etmesinin sebebi de üzerinde karanlık bir nokta varmış."

23. "Bir keresinde bir müşterim güneş panelli bahçe ışıklarını iade etmişti, sebebi de gölgede çalışmamalarıydı."

24. "Birisi kullanılmış kedi kumunu iade etti, içinde kedi çişi ve kakasıyla beraber."

25. "Eskiden çalıştığım yerde bir kadın bir keresinde neredeyse tamamen kullanılmış bir mumu içindeki cam karardığı için yenisiyle değiştirmek istedi, biz de yenisiyle değiştirdik."

26. "Birisi üzerine 20 tane tik atılmış fişini getirdi. Tik attıkları ürünleri beğenmemişler ve ürünleri geri vermeden para iadesi istediler."

27. "Ergenlik çağında bir markette çalışırken bir adam bir kutu prezervatifi iade etmeye gelmişti, çünkü bir tanesi yırtılmış."

28. "Birisi ölü bir yılbaşı ağacını iade etti, Şubat ayında."

29. "Tanıdığım ve sevdiğim birisi başarılı bir şekilde bir el arabasını bir garaj satışına; bir posta pulunu, bir gazeteyi ve 5 yıllık bir bilgisayarı Costco'ya iade etti ve 2 yeni bilgisayarla değiştirdi."

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR
01.08.2018

ulan ben 2 saat önce aldığım kazağı geri iade etmek istediğimde resmen tüm mağaza ağzıma sıçmadığı kaldı. en son iş kartımı gösterince paşa paşa geri almışlardı. ne ülkeler var be((((

01.08.2018

İçerikte yazılanları Türkiye'de yapmaya kalkarsan büyük oranda dayak yersin.

Haketmiş olarak tabii.:)

01.08.2018

Öğrenciyken ünlü bir giyim markasında part time çalışıyordum.Kadının teki 1 yıl önce aldığı alt pijamayı lastiği gevşedi diye iade etti.Şef bu tarz kadınlardan bıktığı için hiç uğraşmadan tamam dedi ve değişim yaptık.Bu orta yaş zengin kadınlarda bişey var çekilmiyorlar.Gerçi zenginide orta halliside aynı.Bu tip kadınlardan midem bulanıyor artık.O kadar çok muhattap oldum ki.Öğrenciliğin gözü kör olsun ne diyim.

TÜM YORUMLARI OKU (32)