İnsanların Azla Yetinmesi Gerektiğini Söyleyerek Fakir Edebiyatı Yapan Kullanıcıya Gelen Haklı Tepkiler

Mağarada mı yaşayalım?

Bazı kullanıcılar fakirliği övmezse ya da insanların çok basit ve ucuz aktivitelerini lüks olarak adlandırıyor.

İnsanca yaşamak için bir tık fazlasını istemek insanları rahatsız ediyor. Sanırım kaderimize razı gelip, peynir ekmek ile yaşamımızı devam ettirirsek bu insanlar rahatlayacak.

Bir Twitter kullanıcısı da "Eksiğimiz ihtiyaç mı yoksa herkes gibi olmak mı?" diyerek içtiğimiz kahveden aldığımız monta kadar gereksiz olduğunu anlattı.

@_busrayavuz

Kullanıcının bu düşüncesini de Twitter ahalisi haklı olarak eleştirdi.

@mezignerecnese

@selinbaronov

@slayingflowers

@cevizlivalisi

@tekintugbay

@nuradtp

@drbulderdime

@zarurihayatt

@ezelsadiker

@goodtoyou21

@dilannanana

@maystitery

Hayatımız zevklerimizden, isteklerimizden de oluşuyor. Neden azla yetinmek zorunda kalalım? İnsanca yaşamak bizim de hakkımız...

@cerentheacemi

Yorumlarda buluşalım!

Popüler İçerikler

Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
YORUMLAR
02.02.2021

İşe gidiyorsun işten geliyorsun, markete, kiraya, faturaya veriyosun paranı. Bütün gün köpek gibi çalışıyorsun, sömürülüyorsun ama kendine beğendiğin şeyi alabilecek kadar paran olmuyor. Bir konsere gidip sevdiğin sanatçıyı dinleyemiyorsun, sinemaya gidemiyorsun çünkü bunlar sana lüks. Hayatının %90ını köpek gibi çalışarak geçireceksin ama sevdiğin şeyi bile yapamıyacaksın insanlarda sana bu hayatı layık görecek. Bu nasıl yaşamak ya. En azını kabul ede ede ezildik ezdiler. Biz bu hayata sömürülmeye mi geldik? Mutlu olmak hakkımız değil mi?

03.02.2021

Elimizdeki piyasada indirimlerle en son kaç sene önce aldığımız telefonu görünce sen lüks yaşıyorsun cep telefonu lüks, seri sonu 450 TL lik ayakkabıyı 170 TL ye almışsındır 2 olmadı 3 sene giyeyim dersin o lüks takılıyorsun diyor bu beyinsizler.

02.02.2021

Yalniz IKEA’nin dunyada ki olayida « en ucuz »olmasi.. Artik gerisini siz hesaplayin =]

02.02.2021

Ulan arkadaş ben gerçektende bunlarla aynı havayı solumak istemiyorum ya inşallah şu greencard çıkar bu sene biran önce giderim şurdan bıktım ulan artık bunlardan amına kodum davarları insan ya arkadaş okuduk çalıştık didindik daha iyi bi hayat yaşamamız lazım derken amına soktum mallarındaki düşünceye bak savaşdamıyız lan illa 3 5 sene aynı şeyi giyip kıt kanaat geçineyim eğer üretilen şeyler insan içinse bende insansam en iyisini istemek benim hakkım

TÜM YORUMLARI OKU (50)