İnsanlar Ucuz Yağ Kuyruğundayken Ayçiçek Yağının Keyfi Kullanıldığını Düşünen Doktora Tepki Yağdı

Son bir yıldır, özellikle de bir haftadır savaş dışında tek bir gündemimiz var. O da ayçiçek yağı! Zamlı listeler, kuyruklar, kavgalar, tweet attığı için gözaltına alınanlar derken bir de aykırı düşünceler çıktı. O düşünceye de tepkiler gecikmedi.

Enflasyon ve Türk Lirasının erimesi her şeyde olduğu gibi ayçiçek yağını da lüks hale getirmişti.

Bunun yanında bir de fiyatlara Rus Ukrayna Savaşı'nın faturası eklenince ortaya korkunç görüntüler çıktı.

Şakalarla başlayan süreç kuyruklara, kuyruklar da izdihama dönüştü.

Tabii bu duruma bir Twitter kullanıcısı da farklı bir açıdan bakmak istemiş olmalı ki...

Kendini eleştirilerin ve tepkilerin ortasında buldu.

Snob bulundu.

🤔

👇

Tweet ünlü isimlerin bile kulağına gitti.

🧐

Belki de...

İşin aslı bu!

👇

Siz ne düşünüyorsunuz?

Televizyon Dünyasıyla İlgili Attıkları Komik Tweetlerle Hafta Boyunca Güldürenler
Euphoria Makyajı ve İlginç Takım Elbisesiyle Bergen'in Galasına Katılan Farah Zeynep Abdullah Gündem Oldu
Dünya Üzerinde Sadece Muğla'da Yaşayanların Günlük Hayatta Karşılaşabileceği 18 Fantastik Durum

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR
07.03.2022

aklıma yiğit özgürün çizdiği bir karikatür olan "gerizekalı" geldi. özellikle de "ülkemizde yaşayan insanların aç ve işsiz olmaları, pis kokmaları beni çok üzüyor. dört kişilik ailenin mutfak masası çok küçük bence. orada yiyemezler. dolayısıyla aç kalıp pis kokarlar. kişi başına düşen gayri sufi filli hafıza da çok düşük. artırılabilir mi lütfen?" kısmı. yalnız acı bir gerçek olarak o bile haklı. zararlı olduğunu bile bile sıraya girmek zorunda kalıyorlar. buna mahkum ediliyorlar.

İşte bilim insanını çekememe. işte düşük seviye. ne gereksiz insanlar var. adam diyorki sağlık için bunu ye bunu yeme. sen biz onu yiyemiyoruz yok halktan uzaksın diye gidip bilim insanına hönkürürsen olmaz. sıradan insanların söyledikleri önemli değildir tabiki. neyse

08.03.2022

Beyefendi söz konusu kişi sağlık açısından olaya bakmıyor. Sadece fazla kelime kullanarak asıl anlatmak istediği " sıvı yağ kuyruğuna mı giriyorsunuz bir de" adlı en az %35'lik bir küçük görme durumu. Lütfen konuyu çarptırmayınız.

07.03.2022

iyi de zaten ayçiçek yağına gelen zamlarla zaten zeytinyağı vs diğer yağlara yetişti bir zam daha gelirse geçer belki de :D diğer yandan zaten fiyatları yükseltende bu kuyruğa giren kitle. bir ürüne talep ne kadar fazla ise ürünün fiyatı artar. depoda mal bittikçe adam zam yapar. etiketler 130 iken birden 200 e bu kitle yüzünden çıktı. üç gün sonra git marketlerde yine yağ olacak zaten işin komik tarafı :D mesela bugün unda bulamazsın ona da zam yapmışlar ancak zam sebebi ürün yok diye. tedarik yetişmiyor çünkü tüketime. yağsız kalmazsınız ki en ucuz yağ ayçiçek yağı değil dünyada daha zararlı ancak daha ucuz yağlarda var hazır üretilmiş olanlardan alır devlet koyar markete. çok zor bir şey değil. 1-2 ay sonra ayçiçek yağı üretince sorun kalmaz zaten. paran varsa dünyada ürün bulursun her zaman.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ