İnsanlar Cennetin Nasıl Bir Yer Olduğunu Düşünüyor?

Ahsen Tv muhabiri sokaktaki insanlara cennetin nasıl bir yer olduğunu sordu. Cennet nasıl bir yer sorusunu gelişigüzel şekilde cevaplayan insanları dinliyoruz...

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
21.04.2016

Şayet cennete gidersem orda da bu AKP tayfasından birini görürsem cehenneme naklimi istiycem amk, bide orda çekemem bu oç'larını Adanalıyık yanmaya aynen devam ederiz orda da amk

21.04.2016

hiç tavsiye etmem... cennette 3-5 tane varsa akpli cehennem onlarla dolu olacaktır... başına dert alırsın :D

21.04.2016

Cennet nasıl bir yer biliyor musunuz ? böyle meme uçları yeni tomurcuklanmış hatunların olduğu, her kadının ve erkeğin eşinin olduğu, altından ırmaklar akan, bol bol şarap içebileceğiniz bir yer...he tamam. Kuran norveçe inseydi onlarda başka türlü tanımlayacaktı cenneti. orda bir tane aklı başında adam şu soruyu soruyor mu ? birader cennetin var olduğunu nerden biliyorsun ? kuranda yazıyor. kuranı kim yazmış ? hz. muhammede inmiş, hz. osman toplamış. hz. muhammede nerden gelmiş ? vahiy inmiş. vahiy ne demek ?? orada mavi ekran !! Beyler herşey 2500 yıl önce söylenmiş zaten, şaraba, kadına, nehirlere gerek yok... sokrates'in 2 güzel sözü var; 1. Sorgulanmamış hayat yaşamaya değmez 2. Kendini bil.

22.04.2016

sorgulamadigin mucizenin mucize oldugunu nerden biliyorsun. nitekim 100-200sene once mucize denen seyler, simdi basit matematiksel denklem.

21.04.2016

Hazırlık var mı diye soruyor mk. Erken rezervasyon yaptırdım, uçuşlarda da biriken mil puanlarımı kullanmayı düşünüyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (27)