İnsan Dostunun Elinden Kaçan Pitbull, Fayton Çeken Ata Saldırdı

ABD'de yaşanan olayda, insan dostunun elinden kaçan pitbull cinsi köpek fayton çeken ata saldırdı. O dehşet anları böyle kaydedildi...

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
YORUMLAR
12.04.2021

Bir roman cümlesi vardı köpekler istedi diye atlar ölmez.. Atın birader yolu kapamayalım gel şöyle kenarda konuşalım deyip bölüm sonu canavarı gibi amel defterini kapatması gözden kaçmamıştır. Kendi sorumluluğunu alamayan her canlıdan sorumlu olan onun sahibidir köpek saldırıyorsa sahibi sorumludur. Saldırdığı kas yığını bir at yerine çocukta olabilirdi. Köpeğe bir ağızlık takılsaydı (köpeklerin ağızlarını tamamen açabileceği büyüklükte) hiçbir sorun kalmayacaktı, sonuçta pitbull vahşi bir tür doğası gereği saldırgan olduğu ortada yetiştirme tarzı da işe yaramıyor. Yer Türkiye olmadığı için pitbull sahibi acemilik ve cahilliğinin cezasını fayton sahibine yüklü tazminat ödeyerek çekecek, köpeğini kaybetmesi de cabası.

12.04.2021

"İnsan Dostunun Elinden Kaçan Pitbull" ne ya? Kusura bakma Emreciğim ama senin atacağın başlığa tuvalet terliği fırlatayım. Oldu olacak "İnsan Dostunun Elinden Kaçan Şapşik Köpecik Minnoş Ata Dişlerini Batırdı"falan yazsaydın. :D

12.04.2021

1-Başlık, haberin kendisinden daha fazla irrite etti beni. Sanırsın minnoş bir canlı başka birine saldırdı! Sahibi belli ki mal, bu vahşi hayvanın saldırdığı at kendini koruyabildi, ama bir çocuk da olabilirdi, o zaman ne olurdu? 2-Pitbull gibi vahşi bir köpeğin bir sivilin elinde ne işi var? O tarz kontrolü zor vahşi köpeklerin olması gereken yerler fabrikalar, kurumlar vs. güvenlik gerektiren yerlerdir! 3- Pitbull gibi vahşi köpekler ne kadar eğitilirse eğitilsin saldırmak doğalarında vardır, yani en sinir olduğum şey "eğitimini versen böyle olmazdı" gibi gerizekalıların yorumları beni ayrıca sinir ediyor! 4-Bu köpek bana, çocuğuma ya da sevdiğim birine saldırmış olsaydı eğer önce köpeği telef eder, sonra da sahibini komalık ederdim! Bu tarz köpekler tehlikeli birer silahtır! Bu amaç için evrildiler, malın biri elinde emniyet kilidi olmayan bir silahla sağda solda serseri mayın gibi gezemez!

12.04.2021

Pitbull gibi vahşi köpeklerin siviller tarafından beslenmesini bir türlü anlamıyorum! Yahu o kadar zeki, o kadar uysal, o kadar sevimli onlarca tür içinden neden pittbull beslenir? Mesela ben tam bir Husky aşığıyım, bayılıyorum onlara. Husky görünce elim ayağıma dolaşıyor, onlara sarılılarak yerde yuvarlanıp, gözlerimden kalpler fışkırana kadar sevimlilik komasına girmek istiyorum :)) Bence tamamen kişilik meselesi, bana göre pitbull besleyenler korkak, egoist, sorumsuz tehlikeli insanlardır!

TÜM YORUMLARI OKU (24)