İnsan Değilsiniz! Cemal Metin Avcı Tarafından Katledilen Pınar Gültekin'in Ardından Yapılan Kan Dondurucu Yorumlar

Sizinle aynı havayı solduğumuz için utanıyorum!

Tüm Türkiye bugün Pınar Gültekin'in bir erkek tarafından katledilmesiyle kahroldu. Bu güzel gülüş artık aramızda değil.

Cinayetin tek şüphelisi olan Cemal Metin Avcı, ilk ifadesinde Pınar'ı öldürdüğünü itiraf etti. Hem de insanın içini paramparça eden detaylarla!

Acı Haber Geldi: Muğla'da Kayıp Olan Üniversite Öğrencisi Pınar Gültekin'in Cesedi Ormanlık Alanda Bulundu

Bizim daha acımız tazeyken, elimiz ayağımız sinirden zangır zangır titrerken sosyal medyada öyle yorumlar yapıldı ki insanın kanı vücudundan çekilir. Bir bakar mısınız şu yazılanlara?

Yetmedi, Cemal Metin Avcı için bir Instagram profili açarak "Kimse birini durduk yere öldürmez. Kız bağ evine gelmeyi kabul ediyorsa ne olduğu bellidir" diyecek kadar alçaldılar!

Şu aşağılık zihniyete bir bakın!

Zalimsiniz!

Daha fazlasını okumaya gücünüz yeterse eğer, Ekşi Sözlük'teki şu başlığa da bakabilirsiniz. İnanılır gbi değil!

Bu gülüşü solduran kadar, cinayete sebep arayanlar da en az katil kadar sorumludur. Kirli kafalarınız batsın. Aynı havayı soluduğumuz için utanıyoruz!

Popüler İçerikler

Büyük İddia: Çaycuma Cumhuriyet Başsavcısı, Sevgilisinin Eski Sevgililerini Gözaltına Aldırdı
İdam Cezası Artan Şiddet Olaylarına Neden Çözüm Değil?
İpler Yine Gerildi: Farah Zeynep Abdullah, Ödülünü Yılmaz Güney'e Adayan Nur Sürer'e Tepki Gösterdi
YORUMLAR
21.07.2020

açılan bu safra sayfaya 97 bin takipçi mi ???????????? ulan ne allahsız kitapsız hayvan dolu be ortalık ! evli adamla ne işi var diyen öküz ! evli adamın evi, karısı var, dışarda niye gözü var desene ! ama yok ! erkek yapar di mi ? erkekler böyle "sen seçersin paşam, sen kimi istersen biz sana onu alalım aslanım" diye yetiştirilirse, kendisine hayır diyen çıkınca böyle vahşileşir.. niye kapalı çevrelerde bu işler olmuyormuş ? bok olmuyor ! oluyor da üstünü kapatıyorlar, görmüyor musun 3.sayfa haberlerini ?!! aile içinde ne rezillikler, ne ensestler, evli olmasına rağmen yemediği bok kalmayanlar... bu olaylar toplumun her kesiminde var kardeşim ! zengin, fakir, açık, kapalı, eğitimli, cahil falan fark etmiyor! insan olanla olmayanı ayırt edeceksin. bunlar insan değil !

21.07.2020

3 yaşına girmek üzere olan bir kizim var çok endişeliyim lanet dünyayı bu pislik insanları nasıl anlatacağım onlarla yaşayıp onlardan uzak tutmayı nasıl becereceğim bilmiyorum anne olmak çok zor hele böyle bir dünyada.. kendimi annesinin yerine koyamadım bile

21.07.2020

bu iğrenç yorumları yapan zihniyetler.. hepiniz katilsiniz!

21.07.2020

bu kadar orospu cocugu varken nasıl rahat yasansın bu ulkede acaba? Zihniyetleri bile yok beyinsiz yobazların!

TÜM YORUMLARI OKU (93)