İnşaatta Çalıştığını Söyleyen Afgan'a Gençten Cevap: 'Senin İç Savaşın Benim Ülkemi İlgilendirmiyor'

Ailesine bakabilmek için Türkiye'ye geldiğini ve günlük 300 TL'ye inşaatta çalıştığını belirten Afgan ile tartışan genç, 'Senin iç savaşın benim ülkemi ilgilendirmiyor' dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
19.05.2022

Ya arkadas tepkiyi yanlis yere gösteriyorsunuz, suriyedeki cihatcilara tirlarla silah gönderilirken, afganistan da havaalaninin güvenligini biz üstleniyoruz derken, libyaya asker gönderilirken konusacaktiniz. 21. Yuzyilda Osmanlicilik oynarsan, ümmetin liderligini soyunursan böyle doldururlar ülkeni

20.05.2022

Sen hayırdır? Devletin sınır dışı operasyonlarına kadar, libyaya verilen desteğe kadar eleştirdiğine göre kendine çalışan İstihbarat teşkilatın, strateji uzmanların v. s var heralde ya da herbokologsun?

20.05.2022

Saçmalik. Onlarin yerinde Kim olsa ayni seyi yapar. Ülkesi mahvolmus adamin napsin. Tepkiyi masum insanlara gostereceginize hukumete gosterin. (Not: röntgenci sapiklar haric)

19.05.2022

Gençliğin haline bak. Rezalet. Ulan az biraz insanlığınız yok mu ya... Anneleriniz babalarınız en az ayda 4000 kazanıyor. Geçinemiyoruz diyorsunuz, adamın halini görmüyor musunuz? Şükredin şükür. Açlıktan ölen insanlar var Dünya'da.

19.05.2022

Şukrede şükrede geriledik zaten. Hep bizden daha kötü olanlara bakıp kendi halimize övününce onlar gibi olduk. İlerine bakacaksın ki daha iyi olasın.

TÜM YORUMLARI OKU (14)