İnşaat İşçisinden Polise: 'Senin Oturduğun Evi de Ben Yaptım, Niye Vuruyorsun?'

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Taksim'e çıkmak için yürüyüş yapan işçilere polis engel oldu. Ablukaya alınan işçilerden Mustafa Akyol polise, 'Niye vuruyorsun ? Ben inşaat işçisiyim oturduğun evi ben yaptım, sana emir verenlerin oturduğu yeri de bugün yasaklanan Taksim'i de ben yaptım' diye sitem etti.

Video: Twitter / @zeynokuray

Taksim'de Kutlamaya İzin Yok: Sendikalar Çelenk Bıraktı, Bazı Gruplar Gözaltına Alındı
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Cezaevine Gönderilen Güllü'nün Kızı Tuğyan'ın İfadesi Ortaya Çıktı
Ulus’ta Emeklilerin Sığındığı Otel Odaları: Emeklilerin Hayata Tutunma Mücadelesi
Yemek Sepeti, Atatürk Portresine Tüküren Kuryenin Şirketle Olan Tüm İlişkilerini Sonlandırdı
YORUMLAR
01.05.2022

Bugün bir işçi ''Senin oturduğun evi de ben yaptım'' dedi ve darp edildi geçen ay ''Annenizi babanızı tedavi ettik, ayıptır.'' diyen bir doktor da darp edildi. Maşallah polisimiz bütün meslek gruplarını şiddetle bastırıyor. Kim ses çıkarırsa başı eziliyor ses çıkaracak insan kalmadı memlekette yazıklar olsun.

01.05.2022

Suriyeliler ev otel hastane yapsın Pakistanlı Hindistanlı Afgan arkadaşlarda doktor olsun geleceğin Türkiyesi

01.05.2022

Ne istersiniz işçilerden, neden bu bayramın kutlanmasına izin vermezsiniz? Derdiniz ne yahu sizin

01.05.2022

Şu an binlerce isyan edenin eskiden hükümeti desteklediğini görebilirsiniz. O polislerin de bir gün mağdur olabileceğini unutmaması lazım. Hak eden varsa müdahele et ama geçen aylardaki doktora bugün bu işçiye yapılanı her kim haklı buluyorsa Allah ona bin bir katını yaşatsın.

TÜM YORUMLARI OKU (25)