İngiltere'nin Sağcı Partisi Ukip'in Gözünden Türkiye Neden AB'ye Girmemeli?

Liseler İmam Hatip Okulları'na çeviriliyor, kadınlar şiddete maruz kalıyor, topraklarının sadece %3'ü Avrupa'da yer alıyor bu yüzden Türkiye AB'ye girmemeli diyen İngiltere'nin sağcı partisi UKIP'in videosu tartışma yarattı. Görüntülerdeki muhabirin anonsları Türkiye ile ilgili görsel ve grafiklerle desteklenerek hazırlandı. Videoda Türkiye'nin neden AB'ye girmemesi anlatılıyor. Videonun sonunda da İngiltere halkına sesleniliyor, eğer Türkiye AB'ye girerse siz de hazirandaki AB'den çıkma yönündeki referadumda oyunuzu evet olarak kullanın!

Videoda yer alan nedenlerin başlıklar şöyle: Kadınlara şiddet.

4 kadından 1'i 18 yaşının altında evleniyor.

Hristiyanların sayısının giderek azalması

2023 yılında Türkiye'nin nüfusunun 84 milyon olacağı

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
07.02.2016

Almayın, kardeşim. En iyisini yapıyorsunuz, alınır mı bu millet? Dışarı da yere tükürüp de hiç vicdanı sızlamadan yere çöp atan mı dersiniz; karşısındaki kadına yiyecek gibi bakıp da sözlü tacizde bulunup bununla da kalmayıp tecavüz eden mi dersiniz, hatta ardından öldüren mi dersiniz... Nereye alacaksınız, almayın! Eğitimimiz mi yerinde, nitelikli insan mı yetiştiriyoruz? Hangi buluşun bu Anadolu toprakları üzerinde yapıldığını gördünüz? Bu devlet kendi vatandaşına yetmezken dışardan milyonlarca insanı ülkesine sokup da vatandaşın ümüğünü sıkıyor. Tarım yapan ülkeyiz, hayvancılık var amma velakin; dünyanın en pahalı sebzesini, meyvesini; en pahalı etini yiyoruz. Almayın, kardeşim. Sakın ola, tabiri caizse bir aptal çıkıp da, "Size ihtiyacımız yok, biz güçlüyüz. dünya liderimiz var." demesin. Sakın ola! Götünüzdeki don alınıncaya, evinizden olununcaya kadar siz akıllanmazsınız!

07.02.2016

İçimizde senin gibi kendi milletini aşağılayan oçların bu vatanda yeri yok.

07.02.2016

Haklilar benim bile izleyince almayasim geldi cok haklilar maalesef

07.02.2016

O değilde Türkiye'de sağcıları gericilikle ve aptallıkla suçlayanlar İngiliz sağcılara alkışlıyor.

07.02.2016

Cayır cayır yanan Bruno,Engizisyon mahkemelerini,30 yıl savaşları ya da yakın geçmişten İrlanda ve İngiltere arasındaki mezhep gerilimi,Orta Afrika'daki fanatik hıristiyanların müslüman katliamını araştır.Ayrıca İslam araştırmayı emreder hıristiyanlık ise koşulsuz itaatı emreder.Hiç İncil okudun mu?

TÜM YORUMLARI OKU (80)