İngiltere İçişleri Bakanı, Filistin Bayrağı Sallamanın 'Yasal Olmayabileceğini' Açıkladı

İngiltere İçişleri Bakanı Suella Braverman, İsrail-Filistin arasındaki savaşın sonucunda normalde meşru olan eylemlerin artık 'yasal olmayabileceğinden' bahsetti.

Braverman, 'terör eylemlerini övmek' için Filistin bayrağı sallamanın ya da Filistin'e özgürlük sloganları atmanın yasal olmayabileceğini söyledi.

AA tarafından aktarılan habere göre, İngiliz İçişleri Bakanı emniyet müdürlerine yazdığı mektupta polisin Hamas destekçisi ya da Yahudi vatandaşlara tehdit olabilecek eylemlere karşı yasanın verdiği tüm yetkiden faydalanmalarını belirtti.

İngiliz bakan, Bazı durumlarda meşru olan davranışlar, mesela Filistin bayrağı sallamak, terör eylemlerini yüceltme amacı taşıdığında yasal olmayabilir" şeklinde açıklama yaptı.

Yahudilerin yoğunlukla yaşadığı mahallede konvoy yapmak ve 'agresif şekilde' Filistin marşları söylemenin de bu kapsama dahil olduğunu söyledi.

İlginizi çekebilir:

"Filistin Topraklarını Sattı mı?" Tartışmasına Son Noktayı Celal Şengör ve İlber Ortaylı Koydu
Gigi Hadid, İsrail-Filistin Hakkında Sessizliğini Bozdu: 'Filistinliler İçin Hayallerim Var...'
Hizbullah, İsrail’in Saldırısına Karşılık Sınırdaki Askeri Hedefi Vurduğunu Açıkladı

Popüler İçerikler

Sağlık Bakanlığı'nın "Doğal Olan Normal Doğum" Kamu Spotu Tepkilerin Odağında
Cem Garipoğlu'nun Fethi Kabir Tutanağı Ortaya Çıktı: Kefen Yok, Plastik Poşet Bulundu!
Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i Vahşice Katleden Semih Çelik Hakkında Yeni Detay
YORUMLAR
11.10.2023

Filistin 1986'dan beri yani Hamas denen Cemaat Topluluğu kurulduğundan beri; Normal bir Ülke değil ve Devlet Başkanı da zaten Görüntüde var İcraatı yok, Filistinde Her Haltı Hamas Topluluğu yapıyor ve Filistini de devamlı zor duruma sokuyor, bence Filistin Hamas denen o Gruptan kurtulmadıkça; İsraili yenemez, biz elbetteki Masum Sivil Filistinli İnsanların da Huzurlu yaşamasını istiyoruz.

11.10.2023

Bir deyim aklıma geldi , Dünyadaki bütün savaşların altında kesin bir İngiliz parmağı vardır . Tipine soktuğum Pakistanlı karısına bak , araplari hiç sevmem ama Filistin konusunda %100 haklılar İsrail saf kötülük cezalandırılmayı hak ediyor ama masum canlar değil

11.10.2023

Ulan Osmanlıya ihanetin ve isyanın bayrağını sallamak bir zahmet yasal olmasın

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ