İngiltere’de İlginç Olay: Polis, Abdullah Gül’ün Eşinin Çantasından Paraları Çalmış

Eski Cumhurbaşkanlarından Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül’ün İngiltere ziyaretinde yaşananlar gündem oldu. İngiliz polisi, ülkeden çıkışta Hayrünnisa Gül’ü sıkı şekilde aramış ve çantasındaki içinde para bulunan 3 zarfı çalmış. Abdullah Gül’ün basın danışmanı da olayı doğruladı ve yetkili makamların yaşananları yakından incelediğini söyledi.

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi ile birlikte geçtiğimiz günlerde yönetim kurulunda bulunduğu Oxford İslam Araştırmaları Merkezi’nin yönetim kuruluna katılmak için İngiltere’ye gitti.

TürkTime’den Talat Atilla’nın haberine göre, Gül çifti ülkeden çıkışta İngiliz polisi tarafından prosedürde olmamasına rağmen sıkı şekilde aranmış.

Kaynak

Polisler, Hayrünnisa Gül’ün çantasında bulunan 3 zarfı da “çalmış”.

Abdullah Gül ve eşi polisin sıkı aramasından rahatsız olsa da sorun çıkmaması ve uçağı kaçırmamak için itiraz etmemiş ve ülkeye dönüş yapmış.

Ancak Hayrünnisa Gül’ün çantasındaki içerisinde para bulunan zarfların çalındığını gören çift adeta şok yaşamış.

Abdullah Gül’ün basın danışmasını Biral Avşar da yaşananları doğrularken, İngiltere ve Türk Büyükelçiliği konuyla yakından ilginlendiğini söyledi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Her Türlü Gündeme ve Ruh Hâline Uygun 23 Abdullah Gül Tweeti
10 Maddede Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı Dönemi

Popüler İçerikler

Cem Garipoğlu'nun Fethi Kabir Tutanağı Ortaya Çıktı: Kefen Yok, Plastik Poşet Bulundu!
Narin Güran'ın Babası Arif Güran'dan 'Nevzat' Açıklamaları: "Kızıma Para Verip Kendisine Alıştırmış"
Bazı Okul Müdürleri Devlet Okullarını Ticarethaneye Çevirdi: Dışardan Ekip Getirip Kulüp Açıyorlar!
YORUMLAR

Siz çalınan pralarınızın hesabını soracak makam ve sonrasındaki işlemlerden eminsiniz. Ya T.C. vatandaşları onca senedir çalınan haklarımız, paralarımız, hayatımızın hesabını ne yapalım?

04.10.2024

bunlar polisten çalmışlar , yavuz hırsız bunlar, memleketin yarısını yedi bu aile... Oğlu değil mi tüm Canada ürünlerini ülkeye sokup turk çiftçisinin bitirdi.

04.10.2024

Bizim paralar yanii

TÜM YORUMLARI OKU (13)