İngiltere'de Geçim Sıkıntısı Nedeniyle Seks İşçiliği Yapan Kadınlar

Amber Chaplains isimli dernek, 20 yıldır İngiltere'nin Southampton kentindeki seks işçilerinin sorunlarıyla ilgileniyor. Geçim sıkıntısı nedeniyle para kazanmak için seks işçiliği yaptığını dile getiren kadınlar için 20 yıldır çalışan yardım derneği sokakları dolaşıyor, kadınlara maske, kondom ve yiyecek dağıtıyorlar. Saldırıya uğrama, tecavüz gibi durumlarda kullanabilmeleri için cep telefonu dağıtıyor.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
12.06.2020

kimse geçim sıkıntısı yüzünde seks işçisi olmaz. birbirinizi kandırmayın. öyle olsa bizim ülkenin %50 sinin öyle olması lazımdı. geçim sıkıntısı çektiği doğrudur buna inanırım ama parayı da hızlı ve çok olarak kazanma isteğidir onu bu yola iten. kolay para kazanma isteği. yani dandik bi işte bir sürü çalışıp iki kuruş alacağıma.. fikrinden çıkar. hayatın kötüdür, çevren kötüdür vs bir şekilde buralara süreklenirsin bunu anlarım ama geçim sıkıntısı yüzünden kısmını kabul etmiyorum.

12.06.2020

sen parlak suratınla sıcacık yatağında yatarken dünya'da neler oluyor kim neden ne işe bulaşıyor bir bilsen...

12.06.2020

Türkler garsonluk yaparak çok iyi geçiniyor, onlara zor mu geliyor bardak tabak taşımak? Onun yerine ağzında yarak çalkalamayı tercih etmişler

12.06.2020

Sanane.

benim 1 ayda kazandığım parayı bir "seks işçisi" 3 günde kazanıyor hangimiz s.kiliyor merak ediyorum doğrusu

TÜM YORUMLARI OKU (15)