İngiliz Blackburn Rovers Takımı, Stadyumları Ewood Park'ın Kapılarını Namaz Kılmaları İçin Müslümanlara Açtı

İngiltere liginin başarılı futbol takımı Blackburn Rovers, stadyumları Ewood Park'ın kapılarını Müslümanlar için açtı.

Dünyada bir ilki gerçekleştiren takım, Müslüman taraftarının namaz kılmaları için stadyuma gelebileceklerini söyleyerek çağrıda bulundu.

Stadyumda kılınan bayram namazında 3000'den fazla katılımcı yer aldı.

O anlar için 👇

O anları sosyal medya hesaplarında paylaşan takım, bunun dünyada bir ilk olduğunu söyledi ve Müslüman taraflarlarının bayramlarını kutladı 👇

twitter.com

Blackburn Rovers, bugün ülkede bayram namazını sahada yapan ilk futbol kulübü oldu. 

3.000'den fazla katılımcı, mübarek Ramazan ayının sonunu kutlayan bayram namazı için Ewood Park'a seccadelerini getirdi.

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
02.05.2022

Aha Ingiltere'ye de seriat geldi la. Ulan yemin ediyorum Turkiye'deyken bu AQP ve imamlari sayesinde, bir de dindar dusmani insanlar sayesinde dinden sogumustum, Ingiltere'ye tasindim yeniden Islam'la tanistim. Dini kullanarak ne siyaset var, ne politika var, ne adam kayirma var, kimse 'sen dindarsin kesin AKP'cisindir' demiyor, kimse 'aaa yobaza bak namaz kiliyor basini ortuyor' demiyor. Omrumu yedin Turkiye Acikhava Timarhanesi!

03.05.2022

Garabet! Adamların yaptığını burada yapsan.. İslamiyete zerre uzak olmayan bu topraklarda öyle bir linç yersin ki aklın şaşar. Çünkü bizde ki muhalif geçinen akıl yoksunları namaz kılmayı malum partiyle bir tutar. Namaz kılarsın senden dünya barışını bekler, taciz edilen, öldürülen her çocuğun hesabını sana sorar :) Kendi kılını kıpırdatmaz ama herşeyin sorumlusu olarak seni görür. Öyle de yobazdır. Blackburn Rovers kulübünü tebrik ederim :) Allah razı olsun.. Umarım ki aklını yosun bağlamış bir takım insanlara da ibret ve ders olur..

Boş yapma Orçun kardeşim. Burda yapsan tabiki laf edilecek. Camilerin kapasitesi yarısına kadar dolmazken böyle birşeye gerek mi var burda. Yapılırsa şov amaçlı yapılmış olur ve eleştiriyi dibine kadar hakeder. Muhalefet ile alakası yok bu durumun. Sığ düşüncelerden ve at gözlüklerinden kurtulman dileğiyle iyi bayramlar.

03.05.2022

''... ve müslümanlar çıkışta koltukları söküp görevlileri müslüman olmadıkları için dövdüler.''

TÜM YORUMLARI OKU (8)