İngilizce Öğrendiğini Kanıtlamaya Çalışan Hande Erçel'in Hintçe Konuştuğu Anlar Epey Güldürdü

Biricik sevgilisi Hakan Sabancı'yla beraber yaptığı paylaşımlarda İngilizce öğrendiğini kanıtlarcasına yazılar yazan Hande Erçel yabancı dil bilgisiyle çok konuşulmuştu hatırlarsanız. Geçtiğimiz günlerde Hindistan'a davet edilen ünlü oyuncunun Hintçe konuştuğu anlar yine sosyal medya kullanıcılarının diline fena düştü!

Hayatımıza girdiği günden beri gündemimizden bir an olsun düşmeyen Hande Erçel gerek oyunculuğu gerekse hal ve hareketleriyle ön plana çıkıyor.

Tabii özel hayatıyla da manşetlerin değişmez isimleri arasına yerleşen genç oyuncunun Hakan Sabancı'yla bir anda başlayan aşkı hepimizi hayrete düşürdü.

Tüm dünyayı gezmeye ant içmiş gibi gözüken popüler çift şimdiden 12 ülke dolaştı bile. Ayrıca ikili tatil, konser, düğün, davet demeden beraberler...

Belki hatırlarsınız, Cannes Film Festivali'nde kendisine yöneltilen İngilizce bir soruyu cevaplayan Hande Erçel'in ne dediği hiçbir şekilde anlaşılmamıştı. Bu durum goygoycuların da diline düşmüştü.

Pek çok kişinin çok uzun ömür biçmeyip "birkaç aya biter" dediği Hande ve Hakan ilişkisi dolu dizgin devam ederken yapılan paylaşımlar da ilgi çekiyor tabi. Festivalden sonra Hakan'la birinci yıldönümlerini İngilizce paylaşımla kutlayan Hande'nin çabası epey konuşulmuştu.

Paris Moda Haftası'nda boy gösterdikten sonra ülkeye dönen Erçel, FICCI FRAMES 2024 adlı bir etkinlik için Hindistan'a davet edilmişti.

Etkinlikte onur konuğu olan ve oyunculuk üzerine Türkçe konuşma yapan Hande Erçel, etkinlikten sonra dünyaca ünlü Hintli oyuncu Ayushmann Khurrana'yla bir araya geldi.

Hande Erçel ve Ayushmann Khurrana arasındaki Türkçe-Hintçe yarışı videosu sosyal medyaya damgasını vurdu. İngilizce konuşmasına alışamadığımız genç oyuncunun Hintçe konuştuğu anlar epey ses getirdi!

Erçel'in sosyal medya hesabından "Kesinlikle bir patlamaydı! ✨" notuyla paylaştığı o anları da buradan izleyebilirsiniz:

Gelin, videoda birkaç temel İngilizce kelimeden fazlasını kullanmayan Hande Erçel'in bir de Hintçe konuşmasına gelen yorumları görelim!👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Sizin konu hakkındaki düşünceleriniz neler? Hadi yorumlarda buluşalım...

İlginizi Çekebilir

Sabancı Ailesinin Müstakbel Gelini Hande Erçel Hindistan Paylaşımlarıyla Yine Çok Konuşuldu!
Hakan'la Tartıştığı Söylenen Hande Erçel'e Müstakbel Kaynanası Arzu Sabancı'dan Dekolte Uyarısı mı Geldi?
Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın Arasının Bozulduğu İddia Edildi: Müstakbel Kaynana Arzu Sabancı Yüzünden mi?

Popüler İçerikler

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Volkan Demirel ve Zeynep Demirel'in 13 Yıllık Evliliğine Nazar Değdi: Boşanıyorlar mı?
Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
YORUMLAR
12.03.2024

Türkler çok ilginç yaratıklar, İngilizce konuşmayı çok önemli bir başarı olarak görüyor, hatta Türkiye'deki bir ödül töreninde bile İngilizce teşekkür ediliyor.Pınar Deniz, Merve Dizdar vb ödül törenlerinde İngilizce konuşmadı, Güney Koreli'ier ödül töreni ya da gittikleri etkinliklerde asla İngilizce ya da başka bir dil konuşmuyor ve bununla gurur duyuyorlar. İngiliz ya da Amerikalı değilse de ünlüler gittikleri ülkelerde İngilizce konuşmuyor. Bu ülkedeki yabancı aşkı kendi değerlerini küçümseme alışkanlığı her zaman acı verici, bu posttaki yabancıların yazdıkları yorumları da okusaydınız bu yazdığınız yorumlardan insan utanır, bir de buraya taşıyorsunuz.Bir Türk yurt dışındaki etkinliklere davet ediliyor, onur konuğu oluyor, seçtiğiniz konuya bak.

12.03.2024

Türkler çok ilginç yaratıklar derken ?

12.03.2024

Artık şu lanet dil zorbalığını bırakın ya! Kadının konuşmasına izin vermiyorsunuz a dese ahahaha a diyor başka bişey diyemiyor diye dalga geçiyorsunuz! Bir de bunu yapanlar iki kelime İngilizce konuşamayanlar! İnsanları bırakın nasıl konuşuyorlarsa konuşsunlar yeter ki öğrenmeye çaba göstersin. Hiçbirimiz kraliyet ailesinden değiliz Handeden veya başka birinden de kraliyet İngilizcesi ya da anadili İngilizce olan biri gibi konuşmasını bekleyemeyiz! Ana dili Türkçe ve Türk gibi İngilizce konuşması normal. Bırakın artık şu kompleksleri ya! İşiniz gücünüz yokmuş gibi biri İngilizce konuşsa da gömsek diye bekliyorsunuz!

12.03.2024

Bir de bunu yapanların çoğu kadın ya gerçekten inanılmaz!

12.03.2024

Bu haberi yapanlar ve yorum yapanlarda sular seller gibi ingilizce konuşuyor çünkü 😁

12.03.2024

sanırım.

TÜM YORUMLARI OKU (19)