İngiliz Hakem Ezan Okununca Maçı Durdurdu!

İngiliz hakem Mark Clattenburg, Suudi Arabistan'da maç yönetirken ezan okununca maçı durdurdu. Al Feiha ile Al Fateh takımları arasında oynanan mücadeleyi yöneten hakemin ezan okununca karşılaştırmayı durdurduğu o anlar...

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
26.01.2018

Hakem kendi insani duygularıyla ezana saygı göstermek istemiş. Orasından burasından tutup eleştirip suyunu çıkartmaya gerek yok. Olumlu bir hareket övülür, yerilmez. İnsanlar arasında yazısız bir kural vardır "Saygı gösterdiğin kadar saygı görürsün. Sevdiğin kadar sevilirsin."

26.01.2018

Din açısından bakarsak ezan kullanılan kelimeler bakımından kutsaldır. Amacı insanları namaza çağırmaktır. Eğer namaz kılmaya gitmiyorsan ezan dinlemenin pek bir faydası yok.) Bu devirde ezan pek gerekli bir çağırma şekli değil bence. Kurarsın saatini, alarmını namaz saatinden 10 dk önceye. Güzel bir şekilde temizlenir namazını kılmaya gidersin. Hayır ilginç bir durum. Kuran'da bir ton ayet var. İnsanların takıldığı başörtü, içki, namaz (oda sadece cuma namazı), domuz eti. Diğerleri geçerli değil mi?

26.01.2018

Ezanın manasını dahi bilmeden dinin en güzel şiarlarından biri hakkında böyle ahkam kesmek için bu denli cahil olmanız gerekiyordu zaten. Dinlemek istemiyorsanız kulağınızı tıkayınız lütfen. Din açısından da bakmanız haddinize değil ayrıca.

26.01.2018

para, insana neler yaptırabiliyor.

Pasif Kullanıcı
26.01.2018

Sordun mu

TÜM YORUMLARI OKU (25)