İngiliz Daily Mirror Gazetesi: "İngilizler Yasa Yüzünden Türkiye Tatillerini İptal Etmeye Başladı"

Tartışmalı sokak hayvanları düzenlemesi TBMM'den geçti ama yüksek sesli itirazlar ve tartışmalar bitmedi. Sosyal medyada Türkiye'ye yönelik boykot çağrısında bulunanların sayısı giderek artıyor. İngiltere merkezli Daily Mirror gazetesi ise boykot çağrılarına İngiliz turistlerin de katıldığını duyurdu.

Kaynak

Tartışmalı sokak hayvanları düzenlemesi TBMM'den geçti ama yüksek sesli itirazlar ve tartışmalar bitmedi. Türkiye'deki sokak hayvanları tartışmalarından haberdar olan yurt dışındaki kişiler tepkilerini X platformunda dile getirdi.

"Boykot Türkiye" çağrılarına dair içeriğimizi şuradan okuyabilirsiniz:

Köpek Katliamından Sonra 'Boykot Türkiye' Çağrıları Başladı: "Türkiye'ye Seyahat Etmeyin!"

İngiltere merkezli Daily Mirror gazetesi de sokak hayvanları düzenlemesi nedeniyle İngiliz vatandaşlarının Türkiye'yi boykot ettiğini ve tatillerini iptal etmeye başladığını duyurdu.

Daily Mirror'da yer alan "İngiliz turistler yeni yasa nedeniyle Türkiye'yi 'boykot ediyor' ve tatillerini iptal etmeye çalışıyor" başlıklı haberde Türkiye'deki sokak hayvanlarına yönelik düzenlemeden sonra İngilizlerin Türkiye'ye tepkili olduğuna dikkat çekildi.

Haberde "Köpek katili yasa nedeniyle Türkiye'yi boykot ediyor musunuz?" sorusuyla bir anket de yer aldı.

Haberde, "Hükümet tarafından onaylanan 'köpek katliamı' yasası, başıboş köpeklerin toplanmasının ve itlaf edilmesinin önünü açıyor. Bu eylem halkın öfkesine yol açtı. Türkiye'de yaklaşık 4 milyon sokak hayvanı olduğu tahmin ediliyor" ifadeleri yer aldı.

Haberde İngilizlerin "Türkiye 2025'te ziyaret edilecekler listemdeydi. Türkiye seyahatim iptal oldu" ve "Türkiye şu anda tarihte kaydedilen en büyük köpek katliamını gerçekleştiriyor. Lütfen sessiz kalmayın" gibi yorumlarına da yer verildi.

İlginizi Çekebilir

İstanbul Seyahatini Anlatan Hollandalı Turist: "Bir Daha Asla Türkiye'ye Gelmeyeceğim, Kalbim Kırıldı"
Serçe Katliamı, Alaska, Harry Potter: Tarih Boyunca Gelmiş Geçmiş En Kötü Kararlar
Özgür Demirtaş'tan Ahmet Hakan'a "Trollere Yanıt Yok, İster Baştrol İster Başyazar Olsun" Cevabı Geldi!

Popüler İçerikler

Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
13.08.2024

arkadaşlar bunlar yalan, it taparların ve onedio gibi fonlanan platformların kaynaksız tamamen mabadlarından uydurdukları asparagas haberler... Sabah uyanıyorlar mesela. Ulan biz bu ülkeye nasıl hainlik yapsak, en pislik biz nasıl oluruz diye beyin fırtınası yapıyorlar. Bugünde bunu bulmuşlar... Yok öyle birşey ben turizm sektörünün kalbinde gözünde kulağında ensesinde biri olarak söylüyorum. hiçbir millette böyle bir tepki yok...

13.08.2024

Turizm sektörünün kalbi, gözü, kulağı, ensesi yerine başka bir yerinde olabilir misin? Bırak 2025 i bu yılın Eylül rezervasyonları iptal edilmeye başladı.

13.08.2024

kendi ülkelerinde aynı yasa mevcut.

13.08.2024

Ee? Binlerce köpeği öldürdüler mi toplu katliamla? Kafalarını kestiler mi? Cani ruhlu psikopatlar ufacık canları katletsin diye cesaretlendirdiler mi onları? Aynı yasa mevcutsa, onlarca yıldır tıkır tıkır işliyor. Bizde kısırlaştırma yapılmadığı için bu hale gelindi, yasalar uygulanmadığı için. Şimdi binlerce, milyonlarca köpeği öldürmek aynı şey mi? Orada yavru bir kediyi fırça sapıyla kafasına vura vura öldür bakalım, ne oluyor? Kedinin kafasını kesip apartman önüne koy? Köpekleri zehirleyip göm bakalım? Aptal aptal hiç düşünmeden ezbere konuşmayı biliyorsunuz anca.

13.08.2024

İnşallah doğrudur.

TÜM YORUMLARI OKU (61)