Influencer Pazarlama Ajansı Bibuba Pr ile Markanı Konuştur, Daha Çok Satış Yap!

Abdurrahim Özsoy’un Ajans Başkanlığını üstlendiği BİBUBA PR, markalarla ünlü Influencer’ları bir araya getirerek iş birliği yaptıkları her markayı, Influencer Tanıtım Paketleri ile “dijital dünyanın en iyisi” yapmak için çalışıyor. 

40’ı aşkın mega, macro, micro ve nano Influencer ile iş birliği içerisinde olan BİBUBA PR, her geçen gün bünyesine yeni Influencer’ları katarak hem kendi markasına hem de çalıştığı markalara güç katmaya devam ediyor.

Markanızı bütçenize en uygun olacak nano, micro, macro ve mega Influencer’lar ile buluşturan BİBUBA PR, daha çok satış yapmanızı sağlayacak senaryolarla online marka itibarınızı da yükselterek sizi hedefinize ulaştırıyor.

Not: Bu bir tanıtım içeriğidir.

BİBUBA PR ile Çalışmanın Avantajları

BİBUBA PR’ı diğer ajanslardan ayıran en önemli faktörlerden biri de; siz BİBUBA ile sözleşme yapmasanız dahi, BİBUBA PR ekibi markanız ile yapılacak tüm görüşmelere önden hazırlanarak markanıza dair birden fazla PR senaryosu ile sizi karşılıyor.

İşe markanızı dinlemekle başlayan BİBUBA PR ekibi, markanızın hayallerine ve hedeflerine ortak olarak en uygun bütçe doğrultusunda size özel stratejiler sunuyor. Sizden onay gelmesi durumunda, ön plana çıkartılacak ürün ya da hizmetleri belirleyerek kampanya kurgularını tamamlıyor. 

BİBUBA PR kreatif ekibi markanıza ya da şahsınıza ait sosyal medya hesaplarınızın analizini yaptıktan sonra, hedef kitlenize uygun görsel ve içerik çalışmalarınızı hazırlıyor. Hedef kitlenizle markanızı maksimum düzeyde etkileşime geçirmek için reklam görsellerinizi satış odaklı ve vurucu içeriklerle zenginleştiriyorlar. 

Reklam çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte hem markanızın hem de kampanyanızın tanıtımlarını, belirlenen influencer’lar ile destekliyorlar. İşte bu süreç BİBUBA PR’ın olmazsa olmazı…

Influencer Pazarlama Çalışmaları

Markanızı bütçenize en uygun olacak nano, micro, macro ve mega ünlü influencer’lar ile konuşturan BİBUBA, daha çok satış yapmanızı sağlayacak senaryolarla online marka itibarınızı da yükselterek sizi hedefinize ulaştırıyor. 

İş birliği içerisinde oldukları ünlüler ve fenomenlerle, markanız özelinde odak gruplar ile çalışarak online yolculuğunuzu, hedefleriniz doğrultusunda en başarılı şekilde sürdürmenize olanak sağlıyorlar.

Marka etkileşiminizi doğru içerik ve optimize edilmiş reklamlarla potansiyel müşterilerinize ulaştırarak, işinizi büyütmeniz için tüm aksiyonları sizin için alıyorlar.

Instagram sayfalarınızı sektör ve mesleğinize göre yeniden yapılandırarak, yalnızca olması gereken içeriklerin sayfanızda yer alması için sizi yönlendiriyorlar. Böylelikle, online marka PR çalışmalarınızın ilk adımlarını hızlıca tamamlamanızı sağlıyorlar. 

Bu kapsamda, Instagram BIO, öne çıkarılanlar, Instagram story ve post görsellerinizin markanız ile uyumu, gönderilerinize yazdığınız açıklamalar dahil sizin için gerekli tüm desteği markanıza sunuyorlar.

Reklama Hazırlık Paketi

Markaların içerik yönetimi konusundaki ihtiyaçlarını da markalara özel paketlerle karşılayan BİBUBA PR, markaların dijital dünyada güvenilirliğini artırmak için Influencer Pazarlama operasyonlarından önce reklama hazırlık paketleri ile markaları destekliyor. 

BİBUBA PR, Instagram post, story ve içerik çalışmalarını kapsayan “Reklama Hazırlık Paketi” ile markaların ihtiyaçları doğrultusunda içerik yönetimi desteği de veriyor. 

Reklam Optimizasyonu

Yapacağınız Facebook & Instagram reklam harcamalarınızı optimize ederek hedef kitle çalışmalarınızı sizin için yeniden yapılandıran BİBUBA PR ekibi, tüm bu operasyonları yaparken her adımda yanınızda yer alarak markanızı destekliyor. 

BİBUBA PR Operasyon ekibi, markanıza özel hedef kitle çalışmalarını yaparken, aynı zamanda reklam verme sürecinizde de sizinle birebir iletişim kurarak reklamlara harcadığınız bütçenin en doğru şekilde yönetilmesini sağlıyor.

Markaya özel hazırlanan PR senaryoları ile birlikte doğru Influencer seçimi, ürün/hizmet senaryosu, instagram içerik yönetimi ve reklam optimizasyonu gibi süreçleri en iyi şekilde yöneterek hem marka etkileşimini hem de organik takipçi sayısını artırıyorlar. 

Hazırlanan güçlü sloganların ve reklam görsellerinin, en doğru hedef kitleye en hızlı şekilde ulaşmasını sağlayarak potansiyel müşterilerinizle etkileşimi yüksek tutarken, marka bilinirliğinize katkıda bulunuyorlar.

Ücretsiz Danışmanlık Hizmeti

BİBUBA PR Ajansı, çalıştığı tüm markalarına 12 Ay boyunca, “Ücretsiz Danışmanlık Hizmeti” sunarak sektörde fark yaratıyor. 

BİBUBA PR’ın sunduğu “Ücretsiz Danışmanlık Hizmetleri” ile markanızın ihtiyacı olan bilgilere hemen ulaşabilir, istediğiniz zaman soru sorabilir, konu ile ilgili uzman kişilerden dönüş alarak süreçlerinizi hızlandırabilirsiniz. 

Verdiği Ücretsiz Danışmanlık hizmeti ile diğer ajanslardan ayrılan Bibuba PR’ın zaman ve para kaybetmenizi önleyecek yönlendirmeleri ve aracılık hizmetleri sayesinde operasyonlarınızı en verimli şekilde yönetebilirsiniz.

İhtiyaçlarınız doğrultusunda BİBUBA Influencer Tanıtım Paketleri'nden birini seçerek ajansın Ücretsiz Danışmanlık hizmetlerinden siz de yararlanabilirsiniz.

Üstlendikleri Influencer Pazarlama projelerinin tamamı için “%100 Memnuniyet ve Para İade Garantisi” veren Yeni Nesil Dijital PR ajansı BİBUBA, mücbir sebepler haricinde başarısızlıkla sonuçlanan projelerinin olması durumunda para iadenizi anında gerçekleştiriyor. 

Yapılacak tüm hizmetleri sözleşme ile garanti altına alan, memnuniyet ve para iade garantisi vermesiyle bilinen BİBUBA PR, bu yönüyle sektördeki diğer ajanslardan ayrılıyor. 

BİBUBA’nın Influencer Pazarlama hizmetleri ile ilgili daha detaylı bilgi alabilmek için Instagram hesaplarından kendilerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz!

https://bideburadanbak.com/

https://www.instagram.com/bibuba.pr/

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
29.01.2021

Memlekette ki influencer youebe de ki gereksiz insan sürüsü oluyor. O yüzden o gereksizler para kazanacak diye sakın tanıtım reklamlarına inanipta birsey almayın. Üretmeden nasıl daha çok tuketiriz onun derdindeler

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ