İneğe İçki İçirdiği İddiası ile Gündeme Gelen Çiftçi: 'Plastik Eziliyor Diye Cam Şişede İlaç Veriyordum'

Sosyal medyada paylaşılan ve bir çiftçinin kurban pazarındaki bir kurbanlık büyükbaş ineğe içki içirdiği iddiasının yer aldığı görüntüler gündeme bomba gibi düşmüştü.

O iddiaların yer aldığı görüntüleri burada paylaşmıştık: 👇

Kurban Bayramı Öncesi Skandal Görüntüler: Kurban Pazarındaki Büyükbaş Kurbanlığa Zorla İçki İçirdi!

Kurban Bayramı öncesi kurbanlık büyükbaş hayvana içki içirildiği iddiası ortalığı fena halde karıştırırken o çiftçi ise bir açıklama yaptı.

'İçerim kime ne, sarhoşum sana ne' şarkısı ile paylaşılan o görüntülerden sonra Mersin'in Tarsus ilçesinde çiftlikte çalışan o kişi, 'Plastik eziliyor diye cam şişede ilaç veriyordum' diyerek bir açıklama ve uygulama videosu yayınladı.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
19.06.2023

Düzgün bir ülke olsa kurban olarak satılacak her hayvan tek tek kan,kıl testinden geçer. Çiftçi, hayvancı zaten eğitimsiz e denetim de yok. Doğru söylüyor olabilir ama asla kimse emin olamayacak kontrol edilmediği sürece. Şu hayvanların yaşadıkları yerlere bakın pislik içinde. Avrupa'da böyle bir çiftlik olsa kapatmaları 1 hafta sürmez. Durum böyleyken Türklerin yaşam beklentisinin Avrupa'nın çok gerisinde olması hiç sürpriz olmuyor.

19.06.2023

Abicim çok yanlış bi ülkede yanlış işler yapıyosun adamlar alkol içilmiş bardaktan su içmiyolar kime ne anlatabilirsin boşver alan alır almayanın keyfi bilir….

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ