İndirimli Fritöz Kavgası: Mağazada İzdiham Yaşandı

İzmir'in Buca ilçesinde yeni açıldığı öğrenilen bir mağazada, indirimli fritözü satın almak isteyen vatandaşlar arasında kavga çıktı.

Biber gazını çıkardı, 'Dağıtırım burayı' dedi

Olay, Buca Şirinyer'de bulunan ve yeni açıldığı öğrenilen bir mağazada meydana geldi. Yeni açılan bir mağazanın indirimli ürünleri için izdiham çıktı. Kampanya dahilinde bin 750 liraya satışa sunduğu öğrenilen fritözü satın almak isteyen vatandaşlar arasında tartışma çıkarken, o anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kayıt altına alındı. 

Kamera görüntülerinde, tek kaldığı öğrenilen fritözü kapışan vatandaşlar arasında yaşanan tartışma yer alırken, bu esnada bir kadının elindeki biber gazını göstererek tartışmaya son vermek için 'Sıkarım biber gazını, dağıtırım burayı' demesi dikkat çekti.

İşte mağaza içinde yaşananlar

Popüler İçerikler

Suudi Prens Selman Filistin Meselesiyle İlgili Tuhaf İfadeler Kullandı
Avrupa Yakası'nın Naile'si Çiçek Dilligil Cinsiyet Geçişi Yaşan Oğlunun Doğum Gününü Kutladı!
Bu Değişim Şaka mı? Büşra Pekin'in Çok Güzel Hareketler'den Bahar'a Kadarki Değişimini İnceliyoruz!
YORUMLAR
03.09.2022

Bana bir yerden tanıdık geliyor. Buldum bimde düdüklü tencere kavgası

03.09.2022

Kadınlar havada tencereyi 6 ya böldüler

03.09.2022

Ülkemizde neredeyse her bir haltın izdihamı mevcut. Medeniyetsizlik abidesi resmen. Bir ara şu baklava, künefe ve mesir macunu izdihamları çok geziyordu etrafta. Hatırlayanlar bilir. Toplumumuzun çoğunluğu böyle maalesef. Görgüsüz, beleşçi, oportünist, bencil ve kibirli. Ağır sınanıyoruz bunlar sayesinde.

03.09.2022

Aman kardeşim sakın düşme sana gerek kalmaz teyzeler hal eder

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ