'İnci Taneleri' Yayınlandı, Pavyonlara Yüzde 100 Zam Geldi!

Kanal D'nin iddialı dizisi İnci Taneleri izleyicilerin beğenisine sunulması sonrası sosyal medyada gündem oldu. Dizi ile birlikte pavyonlara yönelik ilgi daha da artarken, pavyonlara zam geldi.

Tüm Türkiye'nin konuştuğu İnci Taneleri dizisi sosyal medyada paylaşım rekorları kırmaya devam ediyor. Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı ‘İnci Taneleri’ dizisinin ilk bölümü dün gece yayınlandı.

Tele1'in haberine göre diziden sonra pavyon ücretlerine zam geldi.

Oyuncu Hazar Ergüçlü ile ünlenen ‘pavyon dansı’ sonrası fiyatlara "Dilber" zammı geldiği belirtildi. Başta Ankara, İstanbul ve İzmir olmak üzere "Dilber" karakteri ile popüler olan pavyonlarda fiyatlar ikiye katlandı.

Birçok işletme fiyatlarına yüzde 100 zam yaptı. Geçtiğimiz aylarda İzmir’de bulunan Broadway adlı pavyonda, müşteriye gelen 284 bin TL’lik hesap dikkat çekmişti.

Birçok kullanıcı o hesabı hatırlayıp, "Şimdi 1 milyon olmuştur" yorumunu yaptı.

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü, Diziye Gelen Tepkilere İlk Kez Yanıt Verdi
TikTok Fenomeni Çete Lideri Çıkmıştı: Onur Elmas’a 20 Yıl Hapis İstemiyle Dava Açıldı
Hakan Ural Gözaltında mı? İlk Açıklama Geldi: "Alnımız Ak, Başımız Dik Sıkıntı Yok"

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR
26.01.2024

Şu dizinin de dansın da bokunu çıkardınız. Hiç bilmeyen biri şu hakkında yazılıp çizilenleri görse pavyonu çok güzel bişey zannedecek, daha düne kadar bok atanlar bugün dans dans diye yırtınıyor. Senarist ve yapım şirketleri de halkı iyi tanıyor nereden ekmek çıkacağını çok iyi biliyorlar.

26.01.2024

tespitin çok yerinde mama.. ben de pavyonu sevmiyorum . ama enteresan şekilde dans olayı hoşuma gidiyo.. nasıl olacak bu iş.. 😅

26.01.2024

Ne kadar buldumcuk olduk yarabbim. Özene özene buna mı özenmişler?

26.01.2024

Yabancı uyruklu kızlar yazık,pasaportları ellerinden alınmış…!Bu dizideki oyuncu gibi keyif alarak mı dans ediyorlar fantezilerinizde 😠

TÜM YORUMLARI OKU (17)