İnci Taneleri Oyuncusu 'Moana 2' Filminde Final Şarkısını Seslendirdi

İnci Taneleri'nde oynayan Ülkü Hilal Çiftçi, dizideki rolüyle izleyenlerin beğenisini topluyor. Genç oyuncu şimdilerde bir filmde şarkı söylemesiyle gündemde. Çiftçi, dünya çapında vizyona giren 'Moana 2' filmi için bir şarkı söyledi. Final jeneriği için söylediği şarkı hayranları tarafından çok beğenildi. Gelin o anlara hep birlikte bakalım.

Amerikan animasyon filmi 'Moana 2' dünya çapında vizyona girdi. Seslendirme kadrosunda Auliʻi Cravalho ve Dwayne Johnson'ın olduğu devam filmi hem sinema eleştirmenleri hem de izleyenler tarafından çok beğenildi.

Müzikal türündeki film Türkiye'de de vizyona girdi ve büyük ilgi gördü. Ama bu içerikte bizim konumuz film değil. Filmin Türkçe dublajında şarkı söyleyen Ülkü Hilal Çiftçi.

İnci Taneleri dizisinde Ayça'yı canlandıran genç oyuncu 'Moana 2'nin final jeneriğinde 'Denizlerin Ötesine' şarkısını seslendirdi.

Ülkü Hilal Çiftçi'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şarkı söylediği anlar beğeni yağmuruna tutuldu. Pek çok kullanıcı genç oyuncunun sesini çok beğendi.

Şarkı söylediği anları buradan izleyebilirsiniz:

Bunlar da İlgini Çekebilir

İnci Taneleri'nde Dilber Pavyon Dansını Bu Defa Düğünde Yaptı
Hazar Ergüçlü İnci Taneleri'nde Canlandırdığı Dilber Karakterine Bürünerek Paylaşım Yaptı!
İnci Taneleri Yeni Sezonu "Kadına Şiddet" Mesajı ile Açtı!

Popüler İçerikler

Boykot Çağrısı Yapan Oyuncular Rojda Demirer ve Alican Yücesoy’un X Hesapları Kapatıldı
CHP'nin Olağanüstü Kurultayında Yeni Aday Berhan Şimşek Oldu
Tanju Özcan'ın Öcalan'a Ermeni Yorumuna Sinirlenen Ezhel'den "Irkçıya Bir İşlem Yapmayan" CHP'ye Boykot