İnci Taneleri'nin 'Arcan'ı Bora Cengiz Instagram'ın Kapatılmasıyla Dizi Yapımcılarına Büyük Taş Attı!

Son olarak İnci Taneleri dizisinde 'Arcan' karakterine hayat vermeye başlayan Bora Cengiz, Instagram'a getirilen erişim engeli sonrası büyük taşı yapımcılara atınca takipçilerinden destek topladı.

Biliyorsunuz, en popüler sosyal medya platformlarıdan Instagram'a 2 Ağustos Cuma gününden bu yana Türkiye üzerinden giriş yapılamıyor.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’ndan yapılan açıklamanın ardından Instagram’a erişim engeli getirilmesi tepkilerin odağı oldu, olmaya da devam ediyor.

Milyonlarca kullanıcı gibi ünlülerin de ses yükseltip tepki gösterdiği anlarda Kavak Yelleri, Sana Bir Sır Vereceğim, Çilek Kokusu gibi dizilerle hayatımıza giren oyuncu ve şarkıcı Bora Cengiz'in paylaşımı da dikkat çekti.

Son olarak Alparslan: Büyük Selçuklu ve Ömer'in kadrolarında yer alan şimdiyse İnci Taneleri dizisinde "Arcan" karakterine hayat veren Cengiz'in hedefinde dizi yapımcıları vardı.

Instagram'a getirilen erişim engeli üzerinden yapımcılara büyük bir taş atan Bora Cengiz X (Twitter) hesabı üzerinden "Instagram kapanmış, dizilere nasıl oyuncu seçecekler şimdi?" ifadelerini paylaştı.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

İlginizi Çekebilir

Instagram'ın Kapatılmasına Dayanamayan Ece Seçkin Çareyi Ülke Değiştirmekte Buldu!
Küf Kokulu Ev Davası Büyüdü: Hazal Kaya ile Mahkemelik Olduğu Ev Sahibi Arasında Tazminat Gerilimi!
Suçluları Çıkardığı Merdivende Gurur Pozu: Müge Anlı'nın Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu Terfi Aldı!

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
04.08.2024

Bu çocuk bir sevimsiz geliyor ama dediği doğru. hormonlu takipçi sayılarına göre oyuncu seçmek kadar oyunculuğu ve sektörü aşağılayan şey yoktur. Hayır, bakıyorsun, yetenek desen yok, güzellik/yakışıklılık desen daha kimler kimler var onlara gelene kadar. Bilgi yarışmasında sorulsa kimsenin adını çıkaramayacağı tiplerin sözüm ona milyonlarca takipçisi var.

04.08.2024

fazlasıyla haklı bir yorum. konuşmayı bilmeyenler sırf sosyal medyada meşhur vs vs diye eğitimli,bilgili insanların önüne geçiyor. oyunculuk kalitesi diye birsey kalmadı. vasat bile değil vasatın altında tipler her yerde.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ