İnci Taneleri’nde Dilber Yeni Şarkı ve Yeni Dansla Geri Dönüyor: İnci Taneleri 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Yayın’landığı günden bu yana izleyicileri ekran başına kilitleyen İnci Taneleri, 2 haftalık aranın ardından ekranlara dönüyor. Ramazan nedeniyle pavyon sahneleri olmayan İnci Taneleri’nin yeni bölümünde Dilber yeni şarkı ve yeni dansla geri dönüyor.

İnci Taneleri dizisi 2 haftalık aradan sonra ekrana dönüyor.

Yılmaz Erdoğan’ın hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünü üstendiği BKM imzalı dizi, 18 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle izleyici karşısında olacak.

Ramazan ayı boyunca pavyon sahnelerine yer verilmeyen dizide Hazar Ergüçlü’nün hayat verdiği 'Dilber' karakteri, hem yeni şarkısı hem de yeni dansıyla pavyonu yeniden açacak.

‘Ayoka’ Olarak Tanınan Medyum, Cinnet Getirdi: Kocasını Bıçakladı, Çocuklarını Otobanda Yola Attı!

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR

2 bölüm izledim cok kötü bir dizi. Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azer'e tüm kadınlar aşık. Senaryo fecaat. Azer çok itici. Sürekli laf sokan, düzelten bir tip. Pavyon sahneleri olmasa asla bu kadar reklamı olmazdı. Hoş pavyon sahneleri de çok itici.

11.04.2024

Ya bu yarı çıplak erotik dansı aile televizyonlarında uzun uzun göstermenin amacı nedir? Ne iğrenç bir senaryo, ne iğrenç bir dizi.... Allah ıslah etsin herkesi.

12.04.2024

izleme kardesim zorla izleten yok ki

11.04.2024

bu dizi insanların ahlakını bozuyor böyle diziler gerçekten izlenmez

11.04.2024

benim hoşuma gitmiyor dizi gerçekten çok sacma osmanlı dizilerini izlemeyi tercih ederim ama insanların ahlakını bozuyor

TÜM YORUMLARI OKU (19)