Onedio Logo

İnci Taneleri'nde Büyük Gizem Çözülüyor: Azem'in Oğlu Ortaya Çıktı!

Kapak Görseli

Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği “İnci Taneleri”nin yeni bölümü duygusal ve çarpıcı anlara sahne oldu. 39. bölümde Azem, yıllar sonra oğlu Ferda ile ilk kez yüz yüze geldi. Ancak bu kavuşma, gelen bir telefonla gölgelendi.

Azem, oğlunun çalıştığı okula giderek onu uzaktan izledi.

Azem, oğlunun çalıştığı okula giderek onu uzaktan izledi. Görseli

Bu sırada tesadüfen karşılaştığı eski öğrencisi ve aynı zamanda okulun müdür yardımcısı Kiraz ile sohbet etti. Kiraz'la yapılan konuşmada Ferda’dan da bahseden Azem, oğlunu daha yakından tanımak istediğini söyledi.

Zerre’nin Tayfun’a saldırdığı haberi Yıldız’ı öfkelendirdi. Otelde yaşanan olayları duyan Azem, Zerre’nin nerede olduğunu araştırmaya başladı. Öte yandan Dilber, Azem’i pavyona davet etti.

Nusret ile Özgür arasındaki gerilim tırmanıyor. Özgür, talep edilen parayı getirerek otoparkın işletmesini devraldı. Ancak Nusret, artık pavyonun kontrolünün kendilerinde olduğunu belirtti. Bu durum, eski dostların arasındaki ipleri tamamen kopardı.

Nehir, Semiramis’le yüzleşerek Özgür ve Elif’ten uzak durmasını istedi. Ancak Semiramis, Nehir’in uyarılarını görmezden geldi. Hatta Nehir’i ağır sözlerle hedef aldı: “Sen katilin ve uyuşturucu bağımlısının kızısın. Önce sen geldin ailemize, sonra baban, kardeşin... Üstümüze çöktünüz.”

Azem, Nergis ve Kasım’a Ferda’yı bulduğunu anlattı ve onların desteğini istedi.

Azem, Nergis ve Kasım’a Ferda’yı bulduğunu anlattı ve onların desteğini istedi. Görseli

Bu sırada Zahir, adamlarıyla birlikte Kamuran’ın pavyonuna baskın düzenledi. Nusret’le karşı karşıya gelen Zahir rest çekti. Olay büyümeden Kamuran duruma el koyarak polisi aradı. Durumu öğrenen Azem ise Reyyaz’ı arayıp Zahir’in geri çekilmesini sağladı.

Daha sonra okula dönen Azem, Kiraz’ın yardımıyla Ferda ile bir görüşme ayarladı. Ferda’ya gerçek kimliğini açıklamayan Azem, kendisini 'Ali Fuat' olarak tanıttı. Ferda, bu ismi daha önce duyduğunu belirterek, “Bir dönem Ali Fuat adlı bir yazar vardı. Yazılarını hayranlıkla okurdum,” dedi. Azem, onun bahsettiği kişinin kendisi olduğunu söyledi. Baba-oğul yıllar sonra ilk kez uzun bir sohbet etti.

Dilber ise oğlu Alişan’ın velayetini alabilmek için bir avukatla görüştüğünü Azem’e anlattı. Avukat, ona hayatını düzene koyması ve evlenmesi gerektiğini söylemişti.

Bölümün en çarpıcı anı ise Doktor Yeşim’in Azem’e verdiği haberdi.

Aradığı telefonla, “Kan testi sonuçları beklendiği gibi çıkmadı, uyumlu değil,” diyerek Azem’in umutlarını suya düşürdü.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Dedikodulara Nokta: Kızılcık Şerbeti'nden Ayrılan Sibel Taşçıoğlu’na Feyza Civelek’ten Veda Mesajı
Nasıl Yani Bunlar Aynı Kişi Değil mi? Birbirine Aşırı Benzeyen Bazı Oyuncular
Boykot Çağrısı Sonrası TRT Dizisinden Çıkarılan Boran Kuzum'un Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu!

Popüler İçerikler

TRT Muhabiri Murat Söylemez’in Hakan Fidan’a Verdiği 'Suikastli' Cevap Tepki Çekti
TRT Muhabiri Murat Söylemez’in Hakan Fidan’a Verdiği 'Suikastli' Cevap Tepki Çekti
TGRT'de Olumsuz 'KJ'ye Patron Eşi Aslıhan Ören’den Sansür! “Olmayacak, O Kadar!”
TGRT'de Olumsuz 'KJ'ye Patron Eşi Aslıhan Ören’den Sansür! “Olmayacak, O Kadar!”
Yoğun Bakımda Tutulan 2 Yaşındaki Aren Bebeği Döven Caninin Savunması: “Biz İlişkiye Girerken Gelip Ağladı!”
Yoğun Bakımda Tutulan 2 Yaşındaki Aren Bebeği Döven Caninin Savunması: “Biz İlişkiye Girerken Gelip Ağladı!”
YORUMLAR

Bi an the office Ryan sandım 😄

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ