İnceleme Başlatılmıştı: Kızılcık Şerbeti'ndeki Papaz Sahnesi RTÜK'ün Radarına Takıldı

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, dizilere inceleme başlatılacağını duyurmuştu. Başkanın duyurusunun ardından gözler son zamanların en çok izlenen iki dizisi Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti'ne çevrildi. Sözcü'nün haberine göre Kızılcık Şerbeti'ndeki bir sahnenin inceleneceği iddia edildi.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dizilerle ilgili inceleme sürecinin başlatıldığını duyurmuştu.

Başkanın açıklamasının ardından içerik üreticisi Adem Metan ise söz konusu incelemenin Kızılcık Şerbeti ile Kızıl Goncalar'a geleceğini söylemişti. Bu olayların ardından gözler iki fenomen diziye çevrildi.

Son yayılan haberlere göre Kızılcık Şerbeti'ndeki 69. bölüm RTÜK'ün radarına takıldı. Pembe, Nilay ve Görkem karakterlerinin kilisede bulunmaktan rahatsız olup papazla konuşması dikkat çekti.

Papazın “Kilise de Allah’ın evi. Dinlerin farklılığı insanlığın zenginliğidir” diyerek dinlerin kardeşliğini vurgulaması muhafazakar kesim tarafından FETÖ'nün 'dinler arası diyalog' kavramını akıllara getirdiği için eleştirildi.

Kızılcık Şerbeti'ndeki söz konusu sahneyi buradan izleyebilirsiniz. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlara buyrun...

Bunlar da İlgini Çekebilir

Gazeteci Sina Koloğlu, RTÜK'ün Toplantısında Kızıl Goncalar'ın Adının Geçmediğini Söyledi!
Yeniden Topun Ucundalar: RTÜK'ün Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti'ne İnceleme Başlattığı İddia Edildi!
"RTÜK Korkusu mu?": Cüneyt Özdemir'de Kızıl Goncalar'da Hikayenin Neden Değiştiği Tartışıldı!

Popüler İçerikler

Narin Güran Soruşturmasında Süreç Tıkanıyor: Kimlik Kartına Kadar Düşünmüşler!
Tugay Kerimoğlu’ndan Galatasaray Taraftarını Yıkan İddia: “Muslera Galatasaray’dan Ayrılabilir”
Bazı Okul Müdürleri Devlet Okullarını Ticarethaneye Çevirdi: Dışardan Ekip Getirip Kulüp Açıyorlar!
YORUMLAR
04.10.2024

Her bok RTÜK radarına takılıyor. Benim çocukluğumda ibo showda rakı içiliyordu.

04.10.2024

aynen ya birbirlerine sigara ikram ediyorlardı bide :)))))) hele yak yak yak diyordu ibo

04.10.2024

Sizinle aklı selim bir insanın diyalog kurma şansı yok. O yüzden telaş yapmasınlar.

04.10.2024

Yaa bunlar dini çok farklı yorumluyorlar. Yemin ederim çok farklı çok ayrı bir zihniyet. Bende müslümanım ama şu kafalara erişemedim bir türlü. Herkesin kendi iradesi ve ibadeti kime ne diye bu kadar karışılır. Sürekli gündem olur anlamıyorum. Yahu Fatih Sultan Mehmet bile İstanbul'un fethinden sonra Dini hiç bir şekilde yaptırım uygulamamış uygulatmamıştır. Ama sorsan biz Osmanlıyız. Hadi be ordan!

TÜM YORUMLARI OKU (11)