İnce İşçilikle Hazırlanan Mia Vento Gümüş Kolyeler ile Tarzınızı Yansıtın

Gümüş dünyasının güçlü ismi Mia Vento, sezon koleksiyonunda geniş yer ayırdığı gümüş kolye tasarımları ile yine oldukça iddialı. Tüm yaşlara ve yaşantılara hitap eden farklı tasarımları ile geniş kitlelere ışığını ulaştırmayı başaran marka, ince işçiliği ve kaliteli taşları ile göz dolduruyor. Işıltısıyla göz kamaştıran tektaş kolyeler başta olmak üzere, kar tanesi, harfli ya da sevgi temalı kolyeler gibi onlarca farklı temada gümüş kolye modelini sevenleriyle buluşturan marka, renkli taşlarla şekillendirdiği alışılmışın ötesinde çizgilere sahip fantezi gümüş kolye modelleri ile kullanıcılarından tam not almayı başarıyor.

Geçtiğimiz günlerde yeni sezon gümüş kolye kataloğunu kullanıcılarıyla buluşturan marka, özellikle pırlanta montür kolye çeşitleri ile büyük bir alkış almayı başarmıştı. Effective Diamond serisinin en beğenilen tasarımlarının da yer bulduğu gümüş kolye koleksiyonunda, trend gümüş kolye modelleri yoğun beğeni toplamayı başarmıştı. Lansman sonrası ürünlerini satışa sunan Mia Vento, kısa sürede oldukça yoğun talep gören gümüş kolye modelleri için çoklu alımlarda net %10 indirim kampanyası ile de takipçilerinden alkış almayı başardı. Son derece uygun gümüş kolye fiyatları ile kullanıcılarına şıklığı ve özgünlüğü sunan marka, Türkiye’nin her noktasına ürünlerini hızlı ve güvenli kargo hizmeti ile ulaştırmaya devam ediyor.

Bahar Esintisi Manolya Çiçeği Rose Renk Gümüş Kolye

Manolya çiçeğinin saflığı, tazeliği ve renkli taşların heyecan verici enerjisini teninize taşımaya hazırlanan bu eşsiz gümüş kolye tasarımı, Mia Vento işçiliğinin ne denli kusursuz olduğunun adeta bir ispatı niteliğinde. Zarif zinciri, eşsiz renkleri ve göz alıcı güzelliği ile bahar esintisi manolya çiçeği gümüş kolye, farklılık ve canlılık arayanlar için oldukça keyifli alternatiflerden biri.  Rose kaplaması ile farklılaşan modeli hem gündelik olarak hem de özel davet ve etkinliklerde kombinlemek mümkün. Aynı tasarıma sahip bileklik modeli ile set halinde kullanabilir ya da benzersiz Mia Vento tasarımları ile kendi mini setinizi oluşturabilirsiniz.

Ametist Taşlı Kar Çiçeği Rose Renk Flowers Gümüş Kolye

Ametist Taşlı Kar Çiçeği Rose Renk Flowers Gümüş Kolye, şıklığı, özgünlüğü ve canlı renkleri ile sezonun açık ara en iddialı tasarımlarından biri. Ametist taşının dinlendirici, rahatlatıcı etkisini teninize taşıyacak bu özel tasarım, hemen tüm tarzlara tazelik kazandırmayı hedefliyor. İster kendiniz isterseniz sevdikleriniz için bu eşsiz parçayı Mia Vento güvencesi ile sipariş edebilir, Türkiye’nin hemen her noktasından kolayca teslim alabilirsiniz.

Manolya Çiçeği Sevgi Haresi Rose Renk Flowers Gümüş Kolye

Birbirini takip eden ışıltılar, küçük detaylar ve eşsiz renkler, tarzınıza enerji ve şıklık kazandırmaya hazır.  Rose kaplama 925 ayar gümüşün büyük bir ustalıkla ve eşsiz renkli taşlarla yoğrulduğu bu şık tasarıma kısa bir süre için benzersiz fiyatıyla sahip olabilmeniz mümkün. İster tek başına isterseniz farklı gümüş kolye modelleri ile bir arada kullanabilir, tarzınıza ve şıklığınıza Mia Vento ışıltısı ekleyebilirsiniz.

Manolya ve Sarmaşık Rose Renk Flowers Gümüş Kolye

Çiçek motifleri, dalları ve yaprakları ile tarzınıza bahar getirecek bu eşsiz gümüş kolye modeli, spordan klasiğe tüm tarzların ilk tercihi olacak. Hem sade hem ışıltılı bir tasarım arıyorsanız, manolya ve sarmaşık motifleriyle süslenmiş bu özel rose kaplama gümüş kolye modeline takı dolabınızda mutlaka yer açmalısınız. Aynı tasarıma sahip gümüş bileklik ve küpe modelleri ile set halinde kullanabileceğiniz bu eşsiz tasarımı hem gündüz hem de akşam saatlerinde tüm kıyafetlerinizle kombinleyebilirsiniz.

Pırlanta Montür İnci Baharı Rose Renk Flowers Gümüş Kolye

İnci parlaklığını ve tektaş esintisini tek bir tasarımda teninize taşımak istiyorsanız, Mia Vento sezon koleksiyonunu süsleyen bu eşsiz gümüş kolye modeline mutlaka göz atın. Usta el işçiliğini hemen her noktasında gözlemleyebileceğiniz tasarımı benzer bileklik, küpe ve yüzük tasarımları ile kombinleyerek kendi özel setinizi oluşturabilirsiniz. Sepetinize bir yerine iki ya da daha fazla ürün ekleyerek bu eşsiz kaliteye %10 indirimli özel fiyatla sahip olabileceğinizi de hatırlatalım.

https://www.miavento.com/kategori/gumus-kolye adresi üzerinden birbirinden şık gümüş kolyelere ulaşabilirsiniz.

Popüler İçerikler

Aldığı Bursla Yurt Dışı Tatili Yaptığı İddia Edilen Öğrenci Tepkilerin Üzerine Açıklama Yaptı
MAM 6284 Özel Bölüm'de Söz Alan Erkekleri Koruma Derneği Başkanına Oğuzhan Uğur'dan Ders Niteliğinde Cevap!
Altın Portakal Film Festivali'nde Ödül Alan Nur Sürer Başarısını Yılmaz Güney'e Adadı!