İmrendiriyorlar! Güzelliği ve Başarısıyla Sektörü Kasıp Kavuran Büyük Beden Modeller

Kimileri bu modellerin diğer zayıf meslektaşlarından ayrılmasına sinirlense de, vücutları ile moda dünyasına bomba gibi düşen bu 40 beden üstü kadınlar efsane olmaya devam ediyor. 

Özellikle genç kadınlar için moda dünyasının oluşturduğu 'ulaşılamaz' güzellik algısını yıkmak için ilaç gibi işler yapan ünlü modelleri sizler için iCreative'den derledik.

Popüler İçerikler

Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
YORUMLAR
11.06.2018

Sismanlıgı özendiren iceriklerden 1 tane daha

11.06.2018

kime göre neye göre şişman? Bana göre gayet normaller öyle inanılmaz kiloları yok. Normal olmak için illa 34 beden mi olunmalı?

Pasif Kullanıcı
12.06.2018

bunların hiçbiri obez değilki,balık etli veya bi tık üstü,biraz selülit ve fazla var okadar ama orantılı,aşırı değil o yüzden giydikleri yakışıyo.göbek gıdık çıksa kimse istemez,beğenmez ayrıca boyları uzun.bir de herkesin zayıf olması gerektiği gibi bi kural yok.herkesin yapısı farklıdır,kimine balık etli yakışır kimine zayıf kimi incedir,kimi kalın kemiklidir..bazıları kiloluyken çirkindir bazıları zayıflayınca çirkin olur mesela meryem uzerliye zayıflamak yakışmıyo,hadiseye,kate winslete vs.senin yapınla ilgilidir.herkesin vücudu beren saatinki gibi ince değil oyüzden herkes zayıflamak zorunda değil.ha sağlık için,giydiklerinin yakışması ve özgüven kazanmak için isteyen yapsın tabi ama kimse kimseye baskı yapmasın.herkesin aklı var,isteyen istediği şekilde yaşamakta özgür.kimsenin de kimseye karışmaya,incitmeye hakkı yok.

sağlığınıza bir zararı olmadıkça şişman veya zayıf olmanız pek de önemli değil bence.Ve bu modeller bana daha güzel geliyor

TÜM YORUMLARI OKU (27)