İmla Hatası Kraliçesi Demet Akalın, "Instagram'dan Bana Ne" Diyen Sunucuya Çıkışayım Derken Türkçe'yi Katletti

Televizyon izlerken sunucunun yaptığı Instagram yorumunu duyunca tansiyonu yükselen Demet Akalın, X'e koştu, yine Türkçe'yi katletti!

2 Ağustos'ta ansızın getirilen Instagram yasağı ülkeyi ayağa kaldırdı biliyorsunuz. Hem platform üzerinden para kazanan, işini yürütenler hem de fikir ve düşünce özgürlüğü çat diye elinden alınan vatandaşlar sesini yükselttiyse de geçtiğimiz saatlerde saatler süren kabine toplantısından çıkan karar yine bir şeyi değiştirmedi. "Instagram açılsın" kararı çıkmadı...

Erişim engeli geldiğinden bu yana birçok ünlü isim konuya dair tepkisini ortaya koydu, bunlardan biri de Instagram'a düşkünlüğüyle meşhur Demet Akalın'dı.

Instagram elden gidince X'e adapte olmaya çalışan Demo, en son Meta'nın BTK'nın erişim engeli kararı verdiği gün yayınladığı "Türkçe Bilen Yönetici" ilanına heveslenmesiyle güldürmüştü.

İmla ve yazım hatası hiçbir paylaşımından eksik olmayan, bununla büyük nam salmış Akalın'ın "ben hazırım" paylaşımının detaylarından ve Twitter'da takipçileriyle nasıl kaynaştığından bu yazımızda bahsetmiştik:

Meta, Türkçe Bilen Yönetici İlanı Verdi: İmla Hatası Kraliçesi Demet Akalın Göreve Koştu!

Sosyal medyadan uzak kalamayan Demet Akalın, birkaç saat önce de televizyonda "Instagram'dan bana ne ya benlik bir şey yok, açılmasa da olur" diyen kullanıcıya öfke kustu.

Sinirlerine hakim olamayan Demo'nun Türkçe'yi katlettiği mesajı sosyal medya kullanıcılarının goygoyundan kaçamadı tabii.

twitter.com

Hazırsanız, kimler ne demiş beraber bakalım! 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Gülben Ergen, Instagram Görüşmesinde İstedikleri Sonucu Alamadıklarını Söyleyen Ulaştırma Bakanı'na Sert Çıktı
Sabancılara Yeni Gelin Alarmı: Romantik Yemek Sonrası Muhabirlere Yakalanan Esra Bilgiç Gülücükler Saçtı!
"Yönetimimize Sonsuz Teşekkür": Şarkıcı Cem Belevi, Instagram'ın Kapatılmasını Fena Tiye Aldı!

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
06.08.2024

kendi dilini konuşup yazamayan insanlara milyonlar kazandırıyorsunuz

06.08.2024

Tv nu dışında kelimelerdeki y harfi çok sıcak diye su içmeye gitmiş anlaşılan 😂

Ben demet akalının instagramın kapatılmasına cıyaklamasına takıldım yoksa hiç birimiz Türk Dili ve edebiyatı öğretmeni değiliz ancak türk dili ve edebiyatı öğretmenleri eleştşrenilir onu dışında kimsenin bubkonuda kimseye ahkam kesmesin hangimiz yorum yaparken aynı hatayı yapmıyoruz noktalama kurallarına uyuyoruz doğruya doğru şu anda benim bu yorumumda aynı bende çok yaparım bu o kadar aşılamayacak sorun değil bu hızlı yazmaktan kaynaklanıyor Türkiye'de o kafar çok şey katledildi ki yazım yanlışı katledilmiş şurada kalır dikkat edip yavaş yazardan sorun çözülür sadece demet akalın hayvanlar katledilirken sesi çıkmadı ama instagram kapatılınca sesi çıkıyor tuhaflık burada hey millet kendinize gelin bu kadar çocuklar mayın hayat memat meselesi değil abartmayın eskiden yoktu İnternet instagram

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ