İmamoğlu, Video ile Yanıt Verdi: 'Doğruluk ve Dürüstlük İnsanı Mutlu Eder, İnşallah Siz de Bir Gün Mutlu Olursunuz'

CHP’nin İBB başkanı adayı Ekrem İmamoğlu, Binali Yıldırım’ın 31 Mart seçimleriyle ilgili “Çaldılar” açıklamasına sahur vakti sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile yanıt verdi. İmamoğlu '3-4 yaşındaki çocuklara ‘çaldılar’ dedirterek kampanya yapıyorlar. Başkanlık ne ki, ben her şeyden önce 3 çocuk babasıyım. Sakın o çocukları kirletmeyin' dedi. 'Ramazan ayında yalanla, iftirayla konuşuyorsunuz ya, hepinizi Allah’a havale ediyorum' diyen İmamoğlu ekledi: 'Doğruluk ve dürüstlük, insanı mutlu eder, inşallah siz de bir gün mutlu olursunuz...'

"Bakan olursun, başbakan olursun, TBMM başkanı olursun ama …” 🎥

İmamoğlu şu açıklamayı yaptı:

“Sahurda konuşmak pek adetim değildir ama gerçekten canım çok sıkkın. Rakibime soruyorlar, ‘Seçim niye iptal edildi’ diye, ‘Çaldılar’ diyor. Daha korkuncu ne biliyor musunuz? 3-4 yaşındaki çocuklara ‘çaldılar’ dedirterek kampanya yapıyorlar. O günahsız, pırıl pırıl çocuklara. Başkanlık ne ki, ben her şeyden önce 3 çocuk babasıyım. Sakın o çocukları kirletmeyin. Üzülüyorum, çok üzülüyorum, yazıklar olsun.  

Ve hepinizi Allah’a havale ediyorum. Şu Ramazan ayında yalanla, iftirayla konuşuyorsunuz ya, hepinizi Allah’a havale ediyorum. 

Başkan olursun, Bakan olursun Meclis Başkanı olursun ama… Neyse. Babamın güzel bir lafı vardır, ‘Doğruluk ve dürüstlük, insanı mutlu eder’, inşallah siz de bir gün mutlu olursunuz.'

Yıldırım bir vatandaşın “Bu seçim neden iptal oldu?” sorusuna “Çok basit, çünkü çaldılar” diye yanıt vermişti. 🎥

O anlar Yıldırım'ın sosyal medya hesabından paylaşılmış, ardından sosyal medyada AKP sloganı olarak kullanılmıştı.

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
13.05.2019

yıldırımın yüzsüzlüğü de yani arşa çıkıyor adam gibi gururunla çekil

13.05.2019

Gurur mu ? Onların hamuru gurur,onur ve şeref üzerine yoğrulmamış ki ?? Onlar için varsa yoksa PARA PARA PARA...

13.05.2019

Adam hep birleştirici.... Bir tane kötü söz duymuyoruz ağzından. Emekleri boşa çıkmaz inşallah ...

13.05.2019

Ramazan ayında insanların gözünün içine baka baka YSK nın açıklamış olduğu saçma sebebe rağmen nasıl olurda YALAN ve İFTİRA atarak çaldılar dersiniz. Hakikaten oturduğunuz o koltukları öbür tarafada götürebileceğinimi sanıyorsunuz? Bu nasıl vicdan, bu nasıl bir ahlak. İmamoğlunun hakkıyla kazandığı seçimi ÇALAN ve Hukuksuzca alan sizlersiniz. binalinin Yüzü bile kızarmıyor YALAN söylerken, nefesi bile tutulmuyor yalan olduğunu bildiği halde konuşurken. Siz insanlara iftira ve çamur atıyorsunuz ya Allah sizi bildiği gibi yapsın, elbet bu Yalanlarınızı gören olacaktır.

TÜM YORUMLARI OKU (64)