İmamoğlu Ulaştırma Bakanına Sitem Etti: 'Allah'ım Çıldıracağım, Hayatında Küvette Gemi Oynatmamış Adamsın'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu ile ilgili olarak 'Allah'ım çıldıracağım. Sen hayatında bir tane küvette gemi oynatmamış adamsın, büyük gemiyi kanaldan geçirecekmiş. Devletin bakanlarının düştüğü hale bak' ifadelerini kullandı.

'Kiptaş Tuzla Aydınlık Evler' projesinde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'na sert sözlerle yüklendi.

İmamoğlu bakan hakkında şu ifadeleri kullandı:

'Kanal İstanbul'dan bahsediyorlar. Çıldıracağım Allah'ım. Kanal İstanbul'dan bahsediyor ya. Memleketin içinden bir kanal geçirdiniz, paranın nereye aktığını bilmiyoruz. Neymiş? Büyük gemileri geçireceğiz. Sen, hayatında bir tane küvette gemi oynatmamış adamsın. Büyük gemiyi İstanbul Boğazı'ndan geçiremezmiş de kanaldan geçirecekmiş. Devletin bakanlarının düştüğü hale bak ya. Ben, utanç duyuyorum. Bundan mutlu değilim. Üzülüyorum.'

Popüler İçerikler

Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
YORUMLAR
13.12.2021

Son dönemlerde başkanı atak görüyorum. Maşallah diyeyim. Gılışdar vasıfsızı olacağına, Ekrem Başkan aday olur inşallah.

13.12.2021

☹️

13.12.2021

Delirttiler sonunda adamı şu ana kadar aklı selim kalması bile mucizeydi benim için

13.12.2021

Beni akplilikle suçlayacak arkadaşlara şimdiden söylüyorum. Bu kişi yeni Erdoğan olacak ve Erdoğan kimin projesi ise İmamoğlununda onun projesi diye düşünüyorum, korkum da bu adamı eleştirim de bu yüzden.

13.12.2021

Yıllardır akpnin oy alma politikası. Rant rant rant. Ulan millet açlıktan kırılıyor. Borçsuz insan yok bunların derdi hala kanal istanbul. Hay o kanal size girsin hemi!

13.12.2021

En gereksiz proje o kanal İstanbul

TÜM YORUMLARI OKU (21)