İmamoğlu Tatil Eleştirileri İçin 'Benim Tarzım Bu, Toplum Alışacak' Dedi İddiası

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 41 kişinin hayatını kaybettiği Elazığ depremi sonrası kayak tatiline gittiği için eleştirilirken, CHP'li Barış Yarkadaş, İmamoğlu'nun yakın çevresi ile görüştüğünü belirtti. Yarkadaş, İmamoğlu'nun 'Benim tarzım bu, toplum buna alışacak. Ben alışagelmiş siyasetçi değilim' dediğini aktardı. 

"Toplum buna alışacak"

CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş, Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu 'Türkiye'nin Nabzı' programına katıldı. İmamoğlu'nun deprem sonrası tatile gitmesinin yanlış olduğunu belirten Yarkadaş, 'Tatilin kendisini eleştirecek halimiz yok. Tabii ki herkes ailesiyle tatile gitmek ister. Ama bu tatilin zamanlaması yanlış olmuştur. Ben İmamoğlu'nun çalışma arkadaşına sordum. Bana, Ekrem beyin 'Benim tarzım bu. Toplum da buna alışacak ben alışılagelmiş bir siyasetçi değilim' dediğini ifade etti' diye konuştu.

"Talihsiz bir açıklama"

İmamoğlu'nun değerlendirmesini bir siyasetçi açısından 'talihsizlik' olarak nitelendiren Yarkadaş, 'Siyasetçilerin, 'Toplum buna alışacak' demesi 41 kişinin öldüğü depremden sonra kabul edilebilecek bir değerlendirme değil' ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
29.01.2020

Eko senden de olmayacak anlaşıldı, inanılmaz bir vurdumduymazlık bunun aklı yerinde mi acaba.. Bir tane halkını önemseyen siyasetçi çıkmaz mı şu ülkede !!!

30.01.2020

Mansur.

29.01.2020

Bence Chplilerin en büyük hatası Mansur Yavaş varken bu adamın reklamını yapması ve yüceltmesi.. bu adamdan olmaz gerçekten olmaz yaa bildigin işi gücü şov olan sürekli gündemde kalma çabasında olan bı insan bu.istanbul da sel varken de tatile gitmiş manyak. Ya bi de bazı chpliler bu adamı Tayyip de cezayire gitmis onu da söyleyin diye savunmuyo mu insan deliriyo yaa

29.01.2020

evet mansur yavaş hem çalışmalarıyla hem de duruşuyla çok mükkemel bir insan

29.01.2020

Bu adamın bir danışmanı bir uyaranı yok mu acaba?

TÜM YORUMLARI OKU (136)