İmamoğlu Seçmeni Zafere Katkıda Bulunan O İsme Vefasını Gösterdi #TeşekkürlerTurgayGüler

Ekrem İmamoğlu zorlu İstanbul yarışını önde bitirdi bitirmesine ama çok ilginç bir kampanya süreci geçirdi. Her aday gibi mülakatlar verdi, sosyal medyaya konuştu, TV programlarına çıktı ama bazı insanların iddialarına göre fark yaratan olay Turgay Güler'in moderatörlüğündeki meşhur program oldu. 

Nasıl mı?

Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler hükümete yakınlığıyla biliniyor ve Ülke TV'de de program yapıyor.

Seçim arefesinde Güler, İmamoğlu'nu programına davet etti ama konuğuna karşı olan tavrı kendi mahallesindeki bazı isimlerden bile tepki aldı.

İmamoğlu'na karşı takınan bu tavır pek çok kişinin kanaatine göre ters tepti.

Süleyman Özışık'a göre bunu AKP'liler de kabul etti. Son yazısında şunları söylemiş hatta;

'Hangi AK Partili kurmaya, hangi anket şirketinin yöneticisine ya da hangi gazeteciye sorarsanız sorun. 'O program Ekrem İmamoğlu'na 2 puan kazandırdı' cevabı alırsınız.'

Tebrikler geldi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Kararsızlara karar verdiren isim.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Tarih yazdı tarih!

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bir oy daha geldi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Unutulmayacaksın. 🌸

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Hazırsanız veriyorum marşı! 📢

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
04.04.2019

bu nasıl iştir ya, seçimi onlar kazansa demokrasi oluyor karşı taraf kazanınca darbe oluyor. kürt seçmen bunları seçince kürt kardeş, seçmeyince terörist oluyor. Türk seçmen bunları seçince milliyetçi, seçmeyince fetöcü oluyor. itirazı yapan karşı parti olunca atı alan üsküdarı geçti, kendileri yapınca ne varki bunda oluyor. kendileri istanbulun her yanına pankartları asıyorlar, diğerine gelince nerden çıkartıon başkan olduğunu diyorlar. Seçimi kazanırsan Milli iradeye saygı, kazanamadımsa tüm kurumlar sizin elinizde, yetkinizde ve sizin seçtiğiniz kişiler olmasına rağmen Şaibe var. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

04.04.2019

Dış güçlerin seçim tutanaklarında değişiklik yaptığını, chp'lilerin sandık görevlilerinin ysk üyelerinin yurt dışına kaçmaması için önlem alınması gerektiğini, kandil günü muhafazakarlar ibadetteyken seçim sonuçlarına operasyon düzenlendiğini söyleyen gerizekalıda nezaket insaniyet beklenmezdi zaten. Güç sarhoşu nezaket yoksunu boş beleş gazeteci. Çok kritik sorularla İmamoğlu'nu sıkıştıracakmış ters tepmiş. Bir çoğu gibi neden yalaka iki yüzlü diyoruz bunlara çünkü aynı soruları aynı tavrı yandaşı olduklarına soramaz gösteremez. İnsan yalarken bu kadar mı alçalır. Seçimi bu gerizekalı ve Buket Aydın'la anacağız.

04.04.2019

Omurgasız....

TÜM YORUMLARI OKU (15)