İmamoğlu'nun Trabzon Mitingi Öncesi AK Partili İsimden Provokatif Paylaşım

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, İmamoğlu'nun Trabzon'daki mitingi öncesi sosyal medya hesabından tepki çeken bir paylaşım yaptı. Cora paylaşımında, 'Van’da 'dişe diş kana kan Öcalan' sloganı atanları zafer işareti ile selamlayan İmamoğlu bugün Trabzon’a geliyor' dedi.

Seçime sayılı günler kala Millet İttifakı kurmayları mitinglerine devam ediyor.

Trabzon'da bugün Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın gerçekleştireceği miting öncesi AK Parti Milletvekili Salih Cora'dan tepki çeken bir paylaşım geldi.

AK Partili Cora, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'Van’da “dişe diş kana kan öcalan öcalan” sloganı atanları zafer işareti ile selamlayan İmamoğlu ve seccadeye ayakkabı ile basıp HDP bayrağını yerden kaldıran zihniyet bugün Trabzon’a geliyor… İskenderpaşa camiinin önünde halkı selamlayıp Eren Bülbül'ün kabrini ziyaret edecek mi? Terör örgütü PKK’yı lanetleyebilecek mi? Bekleyip göreceğiz!' ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
10.05.2023

Millet ittifakina yönelik iftira ve saldırılar hep iki kavram üzerinden yapılıyor ya Din kullanılıyor ya da milliyetçilik. Çünkü bu iki kavram bizim gibi ilkel toplumlar için her şeyin üzerinde olan mukaddes değerlerdir. Eğer bu iki silahı kullanmasını bilirseniz, cahil toplumları istediginiz gibi yönlendirebilirsiniz.

10.05.2023

Her şeyin üzerinde ama sözde. Yoksa ayet sallayıp milliyetçiliği ayaklar altına alanın iktidarda işi ne? İnsanların yedikleri haltları kapatmak için yapıştığı birer araç haline gelmişler.

10.05.2023

Hukukun üstünlüğü gereği PKK'yı düşman olarak görmeyen kimdi biliyor musunuz? Evet Zimbabwe başbakanı!

10.05.2023

insan utanır Barzani pustu geldiğinde sözde kurdistan pacavrasini benim şanlı bayragimin yanında sallandirmadinizmi.Haburda davul zurnayla karsilamadinizmi kıymetli reisinizin eşi Emine hanım Şivan perver denen herifi dinlerken salya sümük ağlamadimi

TÜM YORUMLARI OKU (12)