İmamoğlu'nun Mitinginden Dönen Gençler Saldırıya Uğradı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Pendik mitinginden dönen yurttaşlar, AK Partili olduğu öne sürülen bir grubun saldırısına uğradı. Yaralanan bir kişi hastaneye kaldırıldı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 'Bilin ki o gençlerimize attığınız her yumruğun hesabını hukuk karşısında öyle bir soracağım ki' diyerek tepki gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, bugün Pendik’te miting düzenledi. 

Mitingden dönen bir grup genç saldırıya uğradı. Gençlere AK Parti'nin seçim bürosundaki kişilerin saldırdığı öne sürüldü. Çok sayıda kişi yaralanırken, bir kişi Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

İşte saldırının görüntüleri 📹

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, hastaneye kaldırılan kişiyi arayarak geçmiş olsun dileğini iletti. Olaya sosyal medya hesabından da tepki gösteren Kaftancıoğlu, şunları kaydetti:

“Pendik’teki coşkuyu görünce kaybedeceklerini görüp AKP irtibat bürosundan çıkarak gençlerimize saldıranlar! Bilin ki o gençlerimize attığınız her yumruğun hesabını hukuk karşısında öyle bir soracağım ki… Gençlerimizin güçleri yetmediği için değil, provokasyonunuza gelmeme adına efendilik ettiğini de asla unutmayın!”

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Diyarbakır’da Kaybolduktan 19 Gün Sonra Ölü Olarak Bulunan Narin Güran’ın Adli Tıp Raporu Tamamlandı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
13.05.2023

kerhane çocukları. tek bildikleri dil bu onların ne bekliyordunuz? efendi gibi seçim sürecini geçirmeyi mi? nerede sığır, cahil varsa, koyun gibi tek bir parti altında toplamayı başarmış bunların çobanları.

13.05.2023

Gençler olarak cevabimizi sabah vereceğiz!!

13.05.2023

kuduz köpek gibi etrafa saldırmayı kesin artık

TÜM YORUMLARI OKU (14)